alla timmar på denna dagen i sakosäcken


det finns en kille. inte för mig, för en vän till mig. hennes kille han springer iväg när de dansar. och gör flummiga grejer när de ses.
vi kallar honom svin.
hur konstig han är, hur omoget han beter sig, som en treklassig skolpojke. svåravläslig och dryg. en riktigt besvikelse.

det betyder att jag är ett svin när jag är ute.

Why dont you go on a real date? Because they are never as good as in my fantasy



vi var på koko. det var halloween kalas. tro mig halloween var det. ta mig på orden. obehagligt var det också. jag var superman. typ. med svart dräkt, röd kape, röda läppar och svart mask. när vi befann oss på dansgivet befann sig en man utklädd till dockan i saw filmerna. Sjukt obehagligt för om jag inte vetat bättre skulle jag tro han såg ut så för alltid. Man kunde inte avgöra var masken började eller sluta. Jag slutade dansa och tittade på min gåshud. det var sjukt obehagligt. Sen vill jag även tillägga att utkläddnaderna var sjukt serilsa och TOK bra.
nu är klockan 5.
men atttans vad knäppt en tanke man aldrig tänkt är när det sker?

only coments.



light bight.

Hälsa My ASS


Igår skapade jag en spyende pumpa. den kommer på bild snart. Jag har typ ledigt nu. det har jag haft den här veckan. Har bara arbetat i 6 timmar om dagen typ. Nu har jag slutat för idag, klockan är 10.30 jag skall till richmond och äta starbucks skinny bluberry cupcake. Om jag fick välja en sak att leva på i resten av mina levande dagar är svaret precis den muffinsen. Då förstår jag tankarna sväva kring "skinny". Men ja, den är faktiskt bättre en den vanliga blåbärsmuffinsen konstigt nog. Den har allt, smak, konsistens, känsla och harmoni.
Att tillägga är att jag har en ohälsosamm vana när det gäller att konsumera en specifik sång. Det kan passera två HELA veckor och jag unklickar inte på repeat en enda gång. Tyvärr har mitt musik intresse helt åkt åt helvete. För musik ger mig inte tillräcklig stimulans här i london. Jag behöver en serie, film är för kort. En serie på litet format i högra hörnet sen en internet ruta uppe på andra sidan för att kunna titta på serien samtidigt som jag kollar på saker jag tycker om på internet. Det kan inte vara hälsosamt. för jag har plöjt igenom sinnesjukt mycket serier och filmer.
Förra fredag köpte jag flight of the conchords seson ett och två, tre sesonger av the it crowd. jag har även tittat igenom hela sagan om ringen triologin och 15 avsnitt av hannah montana och wizards of wawerly place. Idag har det gått en vecka. Jag har sett allt...

mitt inre är oklart för mig själv också.



take it on the words.

De kryptoniska berättelserna är alltid de bästa.
sen vill jag bara säga att hon och jag skulle fly till japan, men hon flydde själv och jag stannade med ett inre lugn. tokigt nog var vi båda helt ovetande om alla detaljer.
/romantikernas fader.

åh jackan vad den är fin. kärlek. äkta kärlek.


då fortsätter livet igen. jag har aldrig levt så här lyxigt känns det som. jag behöver inte bädda barnenssäng, stryka, plocka ur diskmaskinen. nej jag fick gå på inom hus playground idag. jag njöt i två och en halv timme. när jag tittar på fotboll tänker jag på nintendot. hela tiden. manchster såg vi idag, det är dom jag spelar. Hot pop idag var inte samma som förra veckan, och den rödhåriga dansläraren var bara standin jävla skit. Om jag skulle blivit med barn i vårterminen i ettan, då skulle jag ha en bella idag. SJukt fakiskt. Jag har  blivit mer anti att skaffa egna barn när jag jobbar. Det är ett så sjukt stort ansvar att jag inte vet om jag någonsin kommer bli mogen. fatta att allt den blir av är ditt ansvar. ditt.ditt.ditt. ne det är så mycekt som gör det så svårt. usch fy o blä


snyft?

eniro.se fick mig att nästan börja gråta idag. obetydlig anledning gick jag in, sen zooma jag på stockholm, på min kommun, på mitt område, jag såg skolan, busshållplatsen, min gata, mitt hus. åh gatunamnen fick mig att nästan börja gråta.
för hemma på min gata i stan, där där är allting så bra.
jag har konsentrations svårigheter under dåliga filmer. därför skriver jag detta under tiden jag ser en den guldiga ringen.

illaillaillaluktande byxor och ovishet om vad jag taggas på.


som nerskrivet från mina tankar.

7 minuters tal. SJUT BRA FILM?!?!

tittar på sagan om ringen. skall titta på alla tre. för jag har massa tid som jag aldrig kommer ha igen.

trhitrhitrhitrhi - dance dance dance.

sovmorgon var det.

jag vill bara sitta i fönstret och titta ut över naturen. det finns nästan inga gula löv här. jag börjar om 15 minuter. jag önskar man kunde skolka här. att det fanns en sådan möjlighet. här finns inte änns en sjukanmälan.


mngbebisbarn.


bammblommblumm.A.

min första sovmorgon på tiden i london. idag.
yes.
det är solsken. it crew. det är en kanon serie. hihi

Det gyllene dygnet

jag har blivit ansvarsfull och pålitlig.
tråkig med andra ord.
jag gick hem tidigare ikväll för jag skall upp imorgon. jag drack mindre för jag skall inte vara bakis imorgon. jag dansade med mina nya moves för att öva till imorgon. jag skall träna 6 timmar imorgon. som vanligt. Söndagar är min favorit dag. Ingenting skall förstöra det.
sa jag tråkig?

blablabla


jag hatar att vänta på när nagelack skall torka.
frida fyllde ju år, vi ska fira idag.

You're so beautiful, like a tree or a high-class prostitute. x2


Jag gick upp tidigt imorse för att jag skulle gå runt richmond park. det tar ca 1,5-2 timmar. Jag vaknade, klädde på mig, var redo att gå ner och dricka min smootie jag gjorde igår. Tittar ut genom fönstret och ser spö regnet. brittiskt spö regn. jävla skit asså. Så nu sitter jag här, fundersam över hur jag skall tillbringa min dag då jag egentligen bara vill dansa i solsken.

as much as Flight of the Conchords.

Have you ever been made fun of 'cause of where you were from?
Have you ever been dissed over the intercom?
Have you ever found a gift you've given thrown away?
Have you ever been told that you're the wrong shape?
Have you ever been told you're Miss New Zealand?
Have you ever had hurt feelings?

love the fifth paragraph. love it.

krlek.


Jag tittar på wizards of waverly place-the movie nu. den är skit bra faktiskt. Jag har köpt seson ett och två av flight of the conchords och seson ett, två och tre av the it crew. Det finns så många underbara, hur som jag gjorde smootie för ett tag sen den är skit god jag mår illa. tänka ta lite holahoops nu. jag tycker om le fashion imagine bloggen, den e dansk och super bra.
nu tittar jag på 17 children going 18. heere jävla gud. ah jag har börjat tvivla om jag skall ha barn redan innan det programet. ah
det finns en asiatisk tv show som finns med på sky, som enbart visar asiatiska bröllop.
jag älskar att titta på mode, det syns inte på mig, det är min dålda kärlek. åh den får mig att bli knäsvag.

jag är skit kissnödig och har tappat bort handtaget till min toalett och dörren är stängd.

Började tre. eller fortsatte efter tre timmars morgon arbete med att börja igen klockan tre. en solig fredag. Super humör. Men så fort arbetstiden började forstatte den härliga fredagen...?
Jag skulle fylla på fågelmaten som består av fyra stora burar, städa ur tallrikslådan som är ca 1x0.5m i omkrets, besticklådan som är samma storlek, tvätta fyra omgångar, laga hemgjord pizza, diska alla disk från dagen, tömma diskmaskinen, vika tvätt ur två fulla tvättkorgar som är ca en meter höga var, diska ur tre stora blomkrukor, mata barnen, plocka fram och undan maten, bada barnen, städa barnens rum som bestod av seriöst alla deras leksaker ute på golvet. Jag har faktiskt aldrig någonsin sett de så stökigt någonsin på två månader, under hela tiden hade alice en kompis här vilket betyder att det var fyra barn att ta hand om, Maria var ute och shoppade under tiden och kom hem med 10 sainsburgs påsar som jag skulle placera ut i lådor, frys och kyl. Sen få alla barn i pyamas och ge dom chips och treats. Men absolut jag förstår att man inte tycker det är överdrivet mycket, men att tillägga är att jag gjorde allt detta på tre timmar, att bella ramla av stolen och slog bakhuvudet i sten golvet, och att jag var kissnödig under hela skiten.
Men jag menar det är säkert helt normalt att bli sjukt illamående när man jobbar.
jag börjar igen om en timme....

the definition of a bit...



Åh. jag sitter här med ett tänt ljus, det luktar champange och hiphop musik.
Ångest, Dåligt samvete och en nypa panik försegår i mitt huvud.
Jag har alldeles för mycket kläder. I stockholm också men framförallt här i london. Way to mycket. för en övervikt på 5000 kr är inte normalt. Därför var min plan att rensa bort lite nu. Det började dåligt, fortsatte dåligt och avslutades i katastrof. Spelar ingen roll om jag inte bärt klädesplagget på dessa två månader. jag kan bara inte, jag kan inte välja bort något plagg. för kanske kanske kanske någon gång vill jag bära just den. precis den. Och att tillföra är att jag är drabbad av flicksyndromet jag tycker varje morgon att jag inte har något att sätta på mig. Alltid.
Jag vill bära min randiga tröja från weekdays varje dag. Men den har hål i sig. Och jag lider även av "aldrig bära samma outfit twice". Värdelöst.
Men vänta här. jag fick just en ide mellan mitt knapptryckande. Om jag tar ut en femtedel av kläderna och bara bär en viss typ av kläder, sen byter en gång i månaden. Kanske funkar. Då får man som en ny gamla garderob fast ändå inte. Fast saken är den att jag antagligen kommer sakna de kläderna jag lagt undan och vill bara bära dem hela hela tiden.
nä jag sover på saken. Good night

den var kall precis som colan

Jag fann min vante!
Den låg i kylen.
Det är kallt här nu, jag har sovit mellan 9.30 till 12. Nu skall jag hämta Bella på nursery klockan ett sen börjar dagen igen. Jag älskar playdates. Henry har en efter lunch och Alice efter gymnastics. åh.
jag vet faktiskt inte hur jag skall överleva och hämta bella. det kommer vara så jävla kallt!
Åh ikväll skall vi till den där baren, du vet den där baren man alltid önskar man hade. Där man skall bli stammis, som har biljard bord, stroa soffor, spel maskiner, billiga drinkar, asa härliga människor, mysig lokal och ingenting ingenting gör den det minsta dålig. Dit skall vi idag. Baren heter The Lot och ligger i richmond.
aja "livet" kallar!

bla bla bla bla. humbel hunny.


det var så fint. som hon skrivit.
jag är trött, försöker hålla mina ögon öppna på wizards of waverly place, kärlekshistorier, jag vet inte vad jag skall göra mera?
jag stretchar och tänker på min outfit den 6 december...

Love britta. love me and britta even more!



Den här låten är SJUKT bra till cheerleader movsen! no kidding.
Britta och jag var på hot pop idag och har lärt oss moves till pitbull i know you want me. sen dansade vi i parken. Åh det var så himla kul kan inte vänta till nästa gång asså!!!

Lots of subjects.

Konstigt vad olika alla blir tillslut.
Duktiga, professionella människor av oss småbarn.
En eloge till alla dom. Vi andra får väll bara vänta på vår tur.



Mina drömmar består väll för tillfället av att flytta tillbaka till London i höst. Att leva oansvarigt, spontanat och precis precis som jag vill när jag känner för det. Med Erika. Hennes dröm om det är rationell. inte min. Jag drömmer om att jag faktiskt stolt kan stå på golvet på min födelsedag och heja för space city zoo. Att överleva. Jag drömmer också om andra saker, men något som känns bättre är att jag faktiskt har sovmorgon nästa vecka. Det är första gången sen jag kom hit och antagligen sista.
Britta och jag har lärt oss pussycat dolls dansen till en av deras låter. Ikväll skall vi på "hot pop". Vilket betyder helt utanför våran comfort zone what so ever. Precis som alla nakna tjejer dansar i alla tuffa musikvideoer. Så skall lilla jag dansa idag. Självironi kommer behövas, En hel drös tror jag.

Snart börjar jag jobba igen. Stryka igen. men jag älskar tiden mellan arbetstimmarna då drömmer jag mig iväg till dåtiden. Snart kommer mina skor. Spänd väntar jag för att vingla fram på mörka höstnätter.

i'll go everywere with you.



som känslomässigt labil använder jag pianot.
jag har inget piano nu och skall gå hur långt som hälst med dubbel buggyn. AH.
nu skall jag ta tag i mitt liv. för idag.
slita mig från photobooth, spotify och allt däremellan.
ta loongboarden till parken och chilla.
Du jag fick svar från pojken i affären. HAha!

det är något vist med bra och kalla morgonar.



det är en mysig dag idag.
som om dåtiden utspelars om och om igen i bakhuvudet.
bra händelser, uppfyllande händelser, magiska händelser.
jag blir varm, glad, kär, fnissig och alldeles alldeles uppfylld av mina egna tankar. Åh jag älskar sånna här dagar, så jag tänder ljuset igen och lyssnar på musik som får mitt tillstånd att vara förevigt.


Usch vad världen är liten

Watkins, min favorit illustratör. Hon har faktistk ritat Flilippa Berg som just nu är min favorit person och blogg tror jag.
"Jag är en ung kvinna med en gammal själ som älskar allt som är magiskt. Som mode, till exempel!". Får inte bara de orden kärleken att börja flöda?
Jag ville se hur hon såg ut på bloggawards och gick in på stureplan.se, sökte på filippa berg och hittade då två filippor med samma efternamn. Den ena vad den jag sökte, den andra var en blond tjej som på varje bild posade med två tjejer på min svenska. Sista bilden var Amanda som jag känner med på. Usch.
Aja det jag ville säga var att de finns stört många sånna här sammanhang och att jag tycker om filippas härliga underliga magiska mysiga vackra stil. Åh om jag kunde bära en såndär huvudbonad med hennes hår och klänning varje dag, efter dag efter dag!
filippabergsblogg

A little of what you fancy does you good.


Ah bästa oreos glaset har jag hittat. alla kategorier, så himla bra asså. något som inte är så bra är mitt nyfunna beroende av oreos. 79 pence thats it. å mjölk. då då då då går allting bra!

Au fait to barmy, BEESE KNEES

Det är kallt här nu. Men klart i luften och rått på något vis. Löven är fortfarande gröna, men ändå inte som en kall sommar dag. Jag skall stoppa på mig uggs, en stickad tröja halsduk, vantar och hatt. Sen vandra till Kristine för att äta brunch med några till. Åh, hon är ensam hemma hela hela hela veckan.
Förundrad över hur jag tränade 6 timmar igår och nästintill sakanar träningsverk idag, kanske min kropp fick en överdos förra veckan.

Vi vet ingenting om våran framtid elin liden. AH!
från brandman, bankdirekter, filmproducent till hemlös.
men det vi har potential till att bli är kanske?

döda av alkohol?                 Rockarestjärnor?

Chillande arbetslösa?       Konverterande Harekrishna följare?

Politiker?                     Moderedaktörer?

Psykopater?              Pepsodents nya ansikten utåt?

Strueplansprofiler?            Prostetuerade?

Ah, framtiden är ovis. Men vi kan höja våra glas och skratta oss lyckliga att vi ialla fall har varandra. Och DET, det kan ingen framtid förstöra!


eventually.


blä blä blä.
jävla skit fan.
h*ora.
aja, nog om det, det har iallafall skit goda nötter på waterloo station.

eventually.


blä blä blä.
jävla skit fan.
h*ora.
aja, nog om det, det har iallafall skit goda nötter på waterloo station.

miserabelt skit helvetes fan F'tta.


Åh när man får en flash av värdelöshet så vill man bara skriva om det. om allt skit, om de försvunna hoppet, dåligheten och hopplösheten. Men så inser man att hela världen kan se trots att det ej kommer ske så finns möjligheten. det hatar jag med internet. fast frågan är vem jag egentligen vill skall läsa om mitt misserabla liv. flickan som skrev att vi skulle fly till japan, men sket i den andra halvan? okej bitterheten kvarstår i min röst. Det finns mycket bitterhet i mig nu. Jag kanske förlorar mitt jobb imorgon, men jag skall inte delge mer av mitt svakande självförtroende/känsla/mående/alltihoppa. Fast de klart du skulle ju kunna slutat ibörjarn.
god natt, typ?

2 års jubeleum och avslut?



ever had the urge to just delete everything?
jag satt inne på min facebook. precis som jag gör varje dag. samma visa om och om igen. då insåg jag med mina 749!! bilder och 405 vänner att fan kanske man skall ta bort skiten. Ofta jag känner 405 personer. ALDRIG!
12 kanske på sin höjd. och det finns nog ännu färre facebook bilder jag faktiskt är stolt över.

Precis när jag var redo att deactivate my account skulle man kryssa i olika allenativ. jag kunde inte.
det gick inte. det grep i hjärtat. jag har kontakt med vänner jag inte riktigt bryr mig om där, jag har koll på vad som har hänt i mitt liv de senaste två åren, jag har koll på alla mina vänner. det är sant facebook är mitt liv. precis som det är ditt!

AHhhhhh

2 minuter.
2
2
2
2
2
TVÅ MINUTER FÖRSENAD och välkommnas med en massiv utskällning. jävla fan.

det är en fin dag.



.godmorgon.
nybliven knot. om jag babysitter två ggr i veckan får jag ihop hela min veckolön som jag tjänar på min 40 timmars arbetsvecka. YES.
jag fick precic ett godmorgonande av alice och bella. med chocolade biscuit och allt?
godmorgon how ever.

Precis som med mjölk!!

glad, leedsen, nöjd, olycklig, fanatisk, vimsig, uppfylld. Precis vad du vill. Jag älskar disney chanel. varje dag sen jag först vilade mina ögon på kanalen. visst okek det kanske inte är hälsosamt att ha vanan i över ett år att titta på disney chanel 90% av tiden jag tittar på tv. Men jag älskare. Alla program, Alla alla alla.
Åh disney chanel är det bästa jag vet!

Mjölk och Disney Chanel är det bästa jag vet. alla kategorier.

mittnyutveckladefavoritmotto.

Stryk ditt liv.
och det blir vackrare.

nedelag är en underdrift.

jag önskar att jag stod upp för mig själv ibland.
Har just varit med om största långsiktiga nedelaget på länge.
Maria ville reda ut lakanen. Hon fråga om jag behövde överkastet. jag behöver det inte. Jag älskar det. Jävla skit om jag sagt att jag behövde det skulle jag fått det. Jag gjorde inte. Så nu är min säng inte alls lika bra och fulländad.
Åh de retar mig så himla mycket. FAN!


den är inte lika bra nu. jävla skit fan. jag vill ha tillbaka mina rutor!!!!!!!!!!!!!!!!

inget morgonbarn. inget kvällsbarn heller.



jag försov mig imorse.
det gjorde ingenting, jag vaknade av skrikande barn.

do it do it do it do it do it do it now. Say it?



åh jag tycker den är låten är kanon. den är ny men för mig till gamla bra minnen. den är kanon!

åh vad jag tycker om dig.



jag måste öva på mitt cheerleader smile.
visst är jag bra!!

baybiebajs

h
jag älskar dem.
o
och det i mitten okcså.
och allt annat som har med att titta på vackra saker.
a c c

alla länkar får man klicka på. och njuta. det gör jag.


s





det här är de bästa jag sett på länge.

im not that keen about going home, anymore.

actually. not at all.

however jag har blivit cheerleader nu.

jag dansar även moderndans. uppenbarligen. går det bra nu?

det bästa med hela dagen är att mina tre av mina närmsta vänner skall till berlin och bo, men uppenbarligen var det inte tillräckligt viktigt att berätta för den fjärde i det så kallade "gänget". Men jag vad skulle de vara bra för?

japhapjaphapjaphap


han e skit snygg den där tom riddle. aka
i
am
lordvoldemort.
bättre på film än på bild men du förstår.
de är pattingson på denna bild åså.
de är nästan lite påminnande om varann.

nu är jag trött på att vara barnvakt. jag vill sova nu

nöbel



ok det medger jag.
det är svårt för mig allt låta saker stanna i sin orginala attribut.
tyvärr.

men jag har mitt nintendo ds och fifa 09 nu!!

jfjlsnfJLGNFJFF

jag älskar oreos. utekvällen igår förvandlades till en filmkväll i min gigantiska säng som förvandlades till en soffa. och alkoholen till mjölk och oreos. kakorna kostar bara typ 8 kr här. Det är som de där willys kakorna.
nu har även tv3 insett att jag inte bor i sverige något mer. Det har tv4 också. fan
men det som förvandlar migg humör är att det är lördag!! och jag blir ägare till spelet!!

idol genom skype och bajs.

rebellisk tonåring
en sån där dålig dag att välja outfit.
jag har provat allt och ingenting i min garderob och slutar upp med något lamt.
jag är försenad men jag håller tummarna att det blir kul. eller ialla fall nnågot att överleva.
emo som elin sa.

o igenom det dog yttligare en del av mig själv. Den lilla sociala biten som fanns kvar



ImorgoN är det mitt.
nintendo ds och fifa. omg!!!

under täcket och handukarna är det varmt.

god morgon.
jag ligger här som en in lindad mumie. trött och otroligt kall efter att ha slitigt mig ur den varma duschen. jag har fått för mig att kopiera anna här i england. jag sover med fönstret halvöppet. så det är skit kallt på natten och kallare på morgonen. MEN. det är så skönt under täcket. alla baggar och löss undersängen håller säkert med mig. Fast jag som redan innan behöver jag sätta mitt alarm 90 minuter innan jag skall gå upp för att inte försova mig klickar inte så bra med det kalla rummet. vi gör vårt bästa för att samarbeta men det slutar inte alltid i succse.
fast jag har aldrig kommit försent ner till frukosten.
trots det har jag försovit mig i 2 veckor i sträck. smart va?

jag lyssnar på miss indipendent och because of you av Ne-yo, sea of love med cat power och stay with you av jonh legend. på något sätt för det mina tankar på en av de bästa morgonarna i mitt liv. vecka 32 med liene och segling.
haha jag måste byta tanke ämne för att inte falla i gråt. men liene du vet när vi gick upp på morgonen så där skit tidigt och åt utomhus precis så känner jag mig nu. åh

jag vet att du saknar det...

det här är första dagen jag kan somna med gott samvete på länge.
jag har gjort allt jag borde göra.
eller ah, inte damsugit och tömt papperskorgen och lämnat ner sista disken. men ALLT annat.
det jag mesta dels refererar till är läxan och farmorsbrev. det var inte igår jag hade alla läxor kvar innan jag mött frida på morgonen. men idag. idag.
kanske även mitt brittiska liv har fått en vändning i rätt riktning?
...så inåt helvete mycket.

celebrity news



han ska flytta fem minuter från mig.
han heter daniel craig och spelar james bond.

jag vet inte om det är en rolig historia?

A horrible disaster.
vi gick från the playground och plötsligt från absolut ingenstans stannar henry och ser ut som han sett ett spöke.
-i told you i needed the loo hanna.
jag ser hur det börjar skapas mörka fläckar på hans skolbyxor. ner för benen och på skolskorna. AH. Jag försöker få honom att gå runt hörnet ifrån den största gatan i eastsheen. nej. mitt på gatan. jag hjälper honom av med byxorna för att låta honom kissa typ i panik på the pavement. ah. Men kisset visade sig inte vara största problemet. det var bajs också. överallt. jag har nog aldrig sett så mycket bajs förut. i panik över människorna omkring oss, panik över att vi inte hade några nappkins, panik över situationen, panik över henry. det var panik. jag försökte andas och lugna ner henry som grät. jag försökte få av honom hans trousers för de var som sagt dränkta i brunt otroligt illaluktande avföring. eftersom det var så mycket överallt fastnanade det på benen åh det var hemskt. fem minuters gång väg hem slängde jag in kalsongerna i barnvagnen och drog på honom byxorna och skorna. det var en låååång väg hem. henry gick som den bredbentaste jag någonsin skådat. när vi kom hem bad jag honom att ta av sig allt och gå direkt upp i badrummet. nej. han satte sig på trappen, trappen skapad av heltäckningsmatta i beige. AH. yttligare panik och aggera genom att dra upp honom och stoppa honom i badkaret. då tog maria över. ...

vi slängde hans kalsonger.

kakor är billigt här.


jag börjar gråta när jag ser denna bild.

etttvåtrefyrafem?


tredje dagen i rad. jag undrar när det blir en vana.
det är säsongstart på gossipgirl på tv idag.
det spöregnar.

pappa saknar mig och vet dessto mindre om mig


jogging skor. spring byxor, sport top, underställströja, t-shirt, tjockhood och halsduk. Super redo för powerwalk med Frida som påminde om mig i sin outfit. Vi började våran varndring med ett stopp på watrose. Hon köpte vatten, Än så länge låter det bra eller hur?
Fast jag köpte torkad frukt aka natur GODIS. haha så genom våran 90 minuter långa powerwalk till putney och tillbaka tryckte jag i mig naturgodis. antagligen gick powerwalken med plus... men det var skoj. en ny vana hoppas jag på. fast utan det där natrualistiska godiset.
jag kommer inte ihåg vad naturalismen betyder, leedsen miranda. bara romantiken och upplysningen. men det betycer väll att jag hade bättre saker för mig. DIG!!. fast det har jag inte nu. jag saknar ett liv.

jag pratade med mina vackra vänner. kul kul. jag lever genom deras liv nu!

rinfgjreksfnnroirgigrk

jag blir nästan tårögd vid tanke på att jag sett sista avsnittet av svenska hollywood fruar.
jag vill ha mer mer mer.
och riktiga platta svenska bullar. såna där goda.
bye
jag har inte gjort läxan idag. jävla skit

å jag försökte ladda upp en jätte fin bild. men nej. nej nej nje
jag skall ha mer varm mjölk

många malna mangobarn



voldemort är läskig.
jag har massa tvätt jag måste vika. det är inte mitt arbete det är min tvätt. det är skillnad. jag har massa läxor kvar att göra. ärligt talat har jag inte börjat ännu. en har sin sista dag imorgon den är två veckorgammal. tänk att jag betalat för dessa kurser. ah alla beslut är inte bra beslut.
maria steker köttbullar där nere, det luktar skit. jag gjorde mitt bästa att steka det slutade med en köttfärsås som maria kastade i sopptunnan efter vi ätit av den. jag rullade bollarna men det var förmycket potatis i dom.
nu börjar en ny kväll.

jfdhdjksfhurgbjksxm,

ahh apploder skrik agulera i bakrunden AHHHH glada min i studion i dubai hemma hos mig i min säng. första gick vidare i xfactor. aja. vi har haft harry potter marathon. hela dagen, hunnit med thai mat också. oreos, godis pankakor, creps/vofflor sirap youghurt och vindruvor. jag mår så illa att jag snart kommer gå och missa lite av xfactor för att spy. fy fan. i pausen forstätter fridas och mitt harry potter marathon.
åh jagföll i tårar nu.

MIN FAVVIS GICK VIDARE OCH HON ÄR SÅ JÄVLA BÄST AJHHHHH

stort grönt med frimärken på. fast det skall vi inte tala om.

det skapar obehag. trots det stora paketet.
vissa saker kommer aldrig förändras..

Kollar på ANTM och ser hur de lär sig gå med böcker på huvudet. Det kan jag!


jag skulle sätta på mig den svarta gympa för ikväll när vi skall på jazzbarer. det är för tajt. jag kommer i den och allt men den sitter inte som den brukar. Jag insåg att jag istället skulle se ut som Ida för då behöver jag bara en tröja och röda läppar. jag är barnvakt nu men åker in till london vid typ nio. det blir as härligt. imorgon skall jag och kristine på en rikigt shoppingrunda.
Hur som idag när jag köpte två tidningar var Tavi på framsidan, antagligen vet alla redan vem hon är. men då kan ju jag slå ett extra slag för den 13 åriga flickan med över miljoner läsare som älskar mode och inget annat. hon är cool. på riktigt.

Om det är något jag kan säga jag kan på riktigt är det att ha saker på huvudet. Jag kan dansa, hoppa och snurra med stereoer på huvudet. och massa böcker i trappor. det kan jag fan!

mangobalongermedsirap

jag vilar mina ögon på fru anka. åh svenska hollywood fruar är det bästa programet tv3 har producerat sedan du är var du äter.
jag älskare

jag mår bra av varm choklad.



jag älskar liselotte watkins lika mycket som för första gången.
jag tittar på tv3, fast på datorn. tänk vad lite jag missar trots de många milen ifrån svearike.

RSS 2.0