hejsvejs!


Kompisar! Nu åker jag till Visby, troligtvis utan mobil laddare, defenitift utan dator och internet och helt enkelt skärmar mig av från världen ett tag. Där skall jag bara göra allt jag känner för och ingenting. Men vi hörs när jag kommer tillbaka, när det nu blir :D

x


Sofia fyllde år igår. Hon som tog bilderna har massa läsare. Hon har en fin blogg. Jag sitter på "terassen" på min väg. Jag var med Elin, hängde på Annas jobb, sen fikade jag alldelles för länge med Staffan. Åkte hem och mötte Johanna på vägen som berättade om hennes katter. Imorgon åker jag till Visby...
På något alldelles för underligt sätt längtar jag när 24 dagar gått. men säg det inte högt...

jag har startat en ny bok. en ny svart bok. även fast denna är röd randig och den svarta ALLTID kommer vara den bästa...

dansidag


FantastSTIK!


Jag har haft det bästa dygnet på otroligt länge. Det var ett av dom dygnen som aldrig kommer försvinna, aldrig kommer sluta att ge gåshud och inte heller få mig att må dåligt. Det var ett magiskt dygn.!. Med stort M.
Jag vaknade alltså hemma hos Foppa efter ännu en utekväll, pratade med cp, a.k.a. Christian. Då bestämmde vi att mötas på Hötorget, där ifrån hämtade Staffan upp oss och körde oss till Fredhäll, där jag fick i mig lite fil, även fast ingen ville hångla med mig när jag har öppna munnen var de kul ändå. Sen gick vi ner till klipporna och badade för 20 minuter senare skulle en båt komma. Efter 2 timmar kom båten, med tre av Staffan och Christians kompisar på. Där badade vi, drack islatte och singoalla kakor. Sen bokade Staffan bord på Flyt, en båt vid slussen för fyra. Det var då hetsigt och de körde mig till Karlberg. Sov lite på tåget, eftersom jag vid detta lagret var levande död. Dusch och satte mig på bussen igen. Mötte upp Elin vid Gamla stan för att sedan gå till Flyt där vi blev välkommnade med en Nalle Puh balong. HaHa. Eftersom detta skulle vara en O-romantisk dubbel dejt valde Christian och Staffan att komma sent. Sen började middagen och jag tänker inte änns förklara. Den varade i fem timmar och jag har nog träningsvärk idag både i hjärtat och magen. Det var en super god middag full av störda skämt, partnerbytens, gylfar, avsugingar, vaskningar, gammel gubbs prat. och helt fantastisk middag. Nä men den var helt underbar! och inte alls trevlig eller snäll. Sen åkte Elin hem till sig eftersom hon jobbar på Pride idag, Staffan gick till debaser och jag och Christian hem till staffan. HaHa. De är så att vara hemlös.
Tack så mycket för en underbar dag. det var över mina vildaste förhoppningar!!

så jävla o-intressant inlägg AJA!

då skall jag väll fortsätta berätta. egentligen bara att skratta. skratta åt humöret, upplevelserna, känslorna och allt där emellan.
(otroligt tråkig läsning, endast beskrivning av vad jag gjort. Tro mig den e inte änns lite rolig)
lördags var vi ju på berns, det var som alltid fantastiskt, trotts att våra kvällar inte slutade tillsammans min och elins. jag fick gå med cp och elin med bartenderna. Sen ställdes klockan på 10 och jag fick pallara mig upp och åkta tillbaka till odenplan för inte skulle mina dag ruttna i hornstull. så en walkofshame fick jag när kaffe gubben frågade om gårdagens utgång. Kom till Elin, och skrattade mig igenom morgonen, dansade till bagel street och minglade, försökte shoppa utan vidare resultat, bestämde oss för Storholmen och åkte dit med Staffan. Sen åt vi middag hos honom med en bunch of människor sen kom cp. Haha jag o elin var levande döda och allt jag sa under kvällen kan sumeras på 4 sekunder. Sen nattbadades det. Sen var det lägerkänsla på högsta nivå med killar och tjejer för sig. Så vi möttes halvägs han o jag. Sen kom ett knasigt vad upp på bordet. Som tur var somnade jag inte i skjulet utan med elin. Dagen efter alltså idag möttes av tårarar från Elin så vi bestämde oss tillslut för att åka tillbaka in till stan med cp och åka till centralbadet men det var ju självklart stängt. så vi åt sushi med staffan istället och helt plötsligt hade fyra timmar passerat. men eftersom cp var upptagen vart de ingen bowling men imorgon skall vi alla fyra gå på o-romantisk middag. HAHA.
(Läs vidare)
Som jag och Elin pratade om man får verkligen nya vänner på sommaren. Det är underbart tycker jag. Oavsett humörsvägningar, alkohol och vädret. För OH-JA vädret har fan haft inflytande på oss idag. :D

Pöss Trevlig o Snäll tjej_90

And somehow it ended up being just about the two of us.

HAHAHAHAHAHAHAHA Sammina wakakaka

"Hanna skall åka nu, skall vi dela på taxin?"
"mm..."
/Det gammelgifta paret CP och HaSeg...
"Vafan har jag inte haft sex här förut? "
/Otroligt bakfull och övertrött elin liden.

x0x0x0



48timmar. det är en långtid en tid full av, morgon-mobilproblem, Kallis, fest, middag, taxi-båt-bussturer, sömn på hornstull, tåget till sigtuna med mat, hemgång och sönderförstöring av simkortet, taxi, ute kväll på sommars hiphop-golv, nattbad och äcklig pasta. Så kan det gå. Men nu har jag sovit. Och ikväll är det fest!
Äntligen skall jag få se kära berns igen och f12 så klart!

vissa saker kan bara beskrivas med GÅSHUD!!


jeans to jeans.


jag och elin har badat varje dag. vi har sett massor med gravida kvinnor. jag vill också vara gravid. man är så vacker då! Jag vill bara inte trycka ut ungen eller uppfostraden, helt enkelt bara stoppa en kudde under magen! Jag undrar om man kommer in på f12 som höggravid. Jag älskar f12. Och jeansshorts mot jeansshorts!

tankar blir inte alltid tangenttryck.

att sitta i parker och dricka vin, äta middagar med fantastiska smaker, att cyckla på fel sida i sommarnatten och bada tills tårna är som russin. Svensk Sommar är fantastisk.
Om mina systrar som precis från sitt komfa läger kommit, berättar är sant. Så finns det nog någon gubbe på molnen som tyckte att allt mitt brittiska slit skulle värde sättas. Gubben på monen han gjorde så rätt. För om jag fick spara tid i plånboken skulle jag alltid plocka fram denna.

ett andra andetag

egentligen borde detta inlägg skrivas på ett annat språk. ett språk som jag lättare kan måla och leka med orden, språket jag läser ur boken jag nu läser. eller som musiken jag lyssnar på, eller som mina drömmar drömmer. egentligen borde denna blogg inte skrivas på språket jag skriver. det borde vara annorlunda...

x

jag uppskattar nätter när ingen är vaken. när alla är offline och ingen hör eller bryr sig längre. när morgondagen kommer närmare, men sömnen skall imellan. jag uppskattar att jag har hur mycket tid som hällst. för imrogon är jag trött ändå. jag älskar nätter.

Grönt och Ljust va?




med gröna naglar och ljust linne hade jag en fruktansvärd dag på jobbet som slutade i tårar efter att butiken började brinna. fläkten tog eld och sen började moln lamporna ryka för att sedan resultera i plast rök, välling som pick and mix. brand kåren kom inom sekunder och nu finns butiken inte kvar. Sen fick vi inte tag i pengarna som gick i rök så jag kunde inte köpa mitt gröna nagelack och det ljusa linnet. Nähä jag skoja. allt som är sant är att låten är bästa, bilden är rolig och jag har gröna naglar och ljust linne.

xx


jag blir lycklig när min bästa vän är kär.
-elin jag mår så dåligt att jag gillar twilight.
-oh jävlar då är det dåligt!
-på söndag ses vi!

sweetheart baby!


ahh my life is back! My friends are back! ahh happy sweet sunshine. charvilleroad is BACK!!
ahh kan inte beskriva med ord min kärlek för de högljudda canadensarna!

tip topp



tokkalasdunderknäppt

såhär skall jag se ut varje dag från o med nu. och alla killar jag skall ge en extra blick kommer se ut som han


åh.    .åh.    .åh åh åh.

beyond twilight and dawn


att längta får dagarna att flyga, minuterna att passera. om det så handlar om att längta tills lunchrasten, nästa morgon, tills de tioende kommande minuterna, eller nästa vecka som år. till nästa liv eller nästa sekund. längta gör jag hela tiden. nu, det får min gråa vardag att flyga eller faktiskt försvinna. att bli nästa dag, timme och minut. att längta kan fylla kroppen med varma känslor, med hopp och tillit med tro. men att längta förlänge får allt att blekna, för längtan blir så långt bort. att längta gör att nuet blir en hopplös vänteperrong. att längta får en att se bortom nuet, förbi och missvisande avböja möjligheter om förändring. att tro gräset må vara grönare någonannan stans. längtan är tids krävande och förhoppnings svikande.

jag längtar tills jag längtar på nuet.

neither false then mercy


I don't mean to say that thinking and reaching decisions have no influence on behaviour. But behaviour does not merely enact whatever has alreday been thought through and decided. It has its own sources, and is my behaviour, quite independently, just as my thought are my thought, and my decisions my decisions.

fek

Bästa grejen jag någonsin gjort, för nu iallafall. jag fel bokade. kom till jobbet imorse efter att mött martin på tuben. kom till jobbet och inser att jag jobbar inte idag. jag jobbar imorgon, imorgon har jag även hela dagen full av cheerleading. vilket gör att de blir en ledig dag imorgon och canslat med cheerleadingen imorgon. Weii. jag älskar att ibland krasas den inbygda kalenderna i hjärnan. Nu är jag ioförsäg kvar på jobbet, men chillar mest, gick till kyrkan och spela piano, läste svenska dn och satte upp annonsen. Nu skall jag väll sätta mig i någon park och chilla. helt ansvarslöst och undvika att åka hem för där är det allt för mycket stress. Jag måste nämligen vara vid mac butiken 8.20 ikväll :D då kanske mobilen blir klar för att funka för alla framtid°

x f*tt lägenhtes problem som aldrig vill lösas


om man fick vara elak mot människor finns det så många jag vill spotta i ansiktet. jag vill inte alls önska dem någon som hällst lycka i livet och önskar jag var häxa och fick lägga en förbannelse på dom. men jag är bara en pytte liten människa i en alldeles för stor världen, men förmånga kloka människor som vuxnar växer upp till. jag jobbar på det. även fast jag önskar jag var 12 och kunde säga fräcka ord till alla dumma människor.

RSS 2.0