not my own

Först och främst. Kul med valborg. Fick en snabb utskällning av pappi för detta var något jag tidigare inte tagit del av. Men nu vet jag bättre. Ang klänningar. Det har blivit min nya passion. klänningar och långa kjolar. Åh och alla de som har följt mitt liv i de senaste fyra åren vet min obsession över den svarta långklänningen. Den jag skulle sy till skolaavslutningen i nian innan symaskinen paja. Den klänningen. Åh den klänningen hittade jag i tisdags på river island. den är precis lika lång, faktiskt förbi fötterna, den är precis så svart och snygg som jag tänkt mig. Den är verkligen så himla fab!
Nu skall jag snart torka klart mitt hår för detta projektet:

Åh fan jag måste ju visa lägenheten. Snart snart mina kära vänner snart!
Men inte nu. för nu håret sen skall jag ut och shoppa för pengar jag inte har! WEII

finger crossed


snälla gud där uppe i himmelen om jag skulle få alla dessa outfitar eller bara en skulle jag vara en bättre människa. Armen!

nostalgi

Timo räsinen har släppt en ny singel. Hans röst får fjärilarna mina att vakna till liv. Ettan i gymnasiet. Den tiden. Med massiv snebena och band-tshirts. Åh. Jag pratar även med Pär på fb och vi talade om ålder eftersom hans födelsedag kommer snart upp. Han fick mig även att minas lögnen arvika 08 ang min ålder.
"Vill du göra något olagligt?"
För jag var visst inte änns 15 då, o min stora systers lilla syster. Som åkte på festival med alla hennes kompisar.

jag kan prata arvika 08 i timmar. det är det bästa jag någonsin gjort. det finns så mycket att säga. Tanken på det för nutiden att försvinna och framtiden att bli dåv. Ja det var en underbar vecka som föralltid kommer vara det bästa jag någonsin gjort. Eller?
Precis som allt annat då enligt pappi.

pengarrusens bortkomst.




Sitter på balkongen och åstakommer inte alls de sakerna jag borde göra. Jag har precis ätit lunch här och dricker covent gardens juice. hitta precis en liten död fluga i mitt glas, stackarn han dog nog av äpplena och kiwin. Solen lyser genom täcket av molnen och jag kommer nog inte komma till banken idag heller.
Gick in igen på den danska anywho bloggen för att länka vidare den vackraste baddräckten på länge. Men bilden är borta. Jag leta som en tok på hm's hemsida men utan vidare resultat. Fan den korall färgade baddräckten Var är du?

mkrrisng

mitt batteri dör snart. jag mår så dåligt. inbillar mig att det är soya mjölken. som jag förörvirgt hatar mer än något annat i hela vida världen. Jag, Felicia och Bre startade igår med fyra detox dagar. Detta skall egentligen göras under 7 eller 10 dagar men vi skall ut på fredag så till fredag blev det. Jag och Bre mötte upp Felicia i green park efter vårat fantastiska besök på madame tussue. Hon hade redan ätit saker man inte får. Hon klara mindre än en halv dag. Sen åkte jag o Bre hem med lite små brända axlar för att äta lunch. Då förlora Bre för hon åt spagetti bolongese. HaHa. Sen var det bara jag kvar. Jag har klarat sen igår morse. Inte speciellt jobbigt. Men kaffe. Det är svårt! och inga kryddor.
Kollar  nu på What's Eating Gillbert Grape. Bra film. Skall iväg till Richmond nu ensväng. Orkar inte. det kommer kosta mig alldeles för mycket pengar. Men skall ju till banken.
Aja lägenheten är lika underbara som tidigare. Jag skall väll försöka igen snart. Var även o jobba lite i butiken i måndags. Livet leker men nu mår jag illa.

xx den flitiga bloggskrivaren...



jag bjöd på dinkar som miranda betalde. idag gjorde jag räkwraps. jag cheerleadade även sju timmar i sträck. imorgon är jag ledig, o dagen efter och dagen efter det. Så kanske kanske kanske kan jag få tag i bloggen igen...
lite bilder på lägenheten eller ngt. på min mat. eller behag.
jag såg idag pojken jag blev deprimerad för att jag left 19 år utan honom. Han sprang marathon och jag hoppade inte över stängslet för att fria. fast sådant tycker jag om. för då kan jag drömma och skapa honom precis som jag vill.

we want epic love. we all do or rich people

sitter på balkongen. dricker drinkar. precis haft picknick på balkongen med bre och felicia. jag tänker på miranda som fyller 20 idag och hurrar inombords massa massa massa. hon är bra. precis som mitt liv. bloggen om jag skulle kunna beskriva med ord så skulle jag men jag kan inte.
så jag har flyttat in i lägenheten. ni skall få se. snart...
skall bara njuta av mitt liv först. sen får ni ta del av de. Vi hörs!

sömn är ovärdeligt

God natt sängen. även fast det går ut i cyber rymden är kärleken bara riktad till mitt rum. till sängen jag ligger i exakt nu. Med stämmningsfull musik ur höglurarna som ligger brevid mig. Släckt natt lampa och ett lugn. Det finns ett lugn på mitt lilla loft.
Sista natten, mest troligen någonsin. nio månader av sömn, kärlek, glädje, längtan, irritation, sorg, och alla andra känslor. det har varit så mycket. jag tackar för min tid i detta rum. det är med motsägelsefull glädje jag nu sluter mina ögon en sista gång med dig.

dattardaah.


skit bitter brud. jag igår. sjukt fittigt bitter bitter fitta. liene gjorde ett tappert försök igår med mycket misslyckat resultat. Idag är det bättre. Allt handlar om festival precis som bilden...

slänga en rosa mobil med kärlek på?

Vad har hänt alltså?
Jag orkar inte prata med mina vänner, orkar ännu mindre förklara något för dem jag faktiskt tar mig tid att prata med. Allting känns bara som en börda. En börda som avsläpps ganska hårt på fredag. Jag flyttar nämligen hemifrån då. Eller, ah flyttar dit jag behöver betala allting allting själv, inte bara toapapper, mobil och rengöring. Nej ny lägenhet.
Nu vill jag finna mig en långklänning som jag kan strosa runt i den brittiska sommarnatten. eller en ensam dag på way out west.
hjärtat mitt bultar obehagligt hårt är det bra?

aka. baby doll


jag mötte en hög rasta man. han tyckte min aora var vacker och min själv var fin.
han gav mig en mango och jag tror jag skall byta visningsbild på facebook.

kärlek till dom lysnade vindögda ögonen.

googla ditt namn. google

HaHa. jag gogglade mitt namn idag. något jag egentligen aldrig gör vilket gör att jag fick mig ett otroligt gott skratt. Haha Det är sidor allt från facebook med fel jag, från gutekällaren i sommras och något annat stureplans event, en blogg, ett mimersbrunn arbete jag gjort, finsk eniro sida, min smöriga sida på typ någon lägenhets sida. Och det förändras varje gång. det är värkligen kanon att googla namn. Så dagen min uppgift är nu funnen!

citat av chanel

the best thing about love is making love
to bad you need a boy for that

avant


det finns så mycket att säga. men jag kan väll säga att det inte finns nästan några grejer kvar i mitt rum. och mitt nya är fulla av väskor. att jag blev full i en park och brände näsan i lördags. åt för många jordgubbar och skrattade på engelska. gick ut på brittisktvis utan jacka. blev sönder flörtad av dashing darron, något man förövrigt bara kan kalla män. Har hejat på och ont i handlederna. Har skrivit roliga historier med tillbehörande bilder. njutigt ännu mer av lägenheten och fått medlemskort på en klubb i city. den otroligt konstiga relationen med carlhampus. skor för välgörenhet.
återkommer imorgon jag är trött.

h -lâr - s, -l r -, h -s



nu skall flyga till himelen över de svarta molnen från vulkanen med min bästa vän baloongen. Skall bara banta lite först. Den tar inte riktigt mer än 1,2 hg...

zZzzZz


Mitt liv är så oerhört beroende av sömn. Allt löser sig med sömn. På dagen, morgon som på kväll. Det finns absolut ingenting som löser så mycket även om problemen inte försvinner är det i alla fall ny dag. eller ny timme som minut. Sömn. Som törnrosa skulle jag vilja ligga tills min prins kommer och kysser mig sakta och jag vaknar till liv. Förtillfället skriker det i mina öron varje gång jag behöver vakna. Alarmet från mobilen. Men de korta minuterna jag snozzar varje morgon, nej det kan inte änns riddaren åstakomma.
Varje natt när jag lägger mig till sängs vandrar mina tankar men den enda gemensamma nämnaren varje natt blir ändå, "här får jag nu ligga i 8 timmar, åtta åtta åtta timmar....".
Det ger mig ro, för jag vet. Imorgon är alltid en ny dag.

kristall salt liksom


jag tänkte drömmar vidare i min ensamhet.
jävla dubbel namn

jag tackar och bockar musikpåhittarensskapare

http://www.youtube.com/watch?v=YontwjEwCWY

Corinne Bailey Rae - Like A Star

pjuh musik. pjuh.

god's wills

Men jag önskar jag kunde fixa ett upplyfte dig. Högt!
Mina tankar tänker då pengar, en pojke, lycka. Hon tänker att jag kan vidga mina vyer och prova droger. Haha.

jag hade tänkt skriva om hur roligt det var när bella tog mina shorts. eller när den 14 åriga pojken ragga sönder på mig. eller hur bra det är med barnvagn om man vill bli uppraggad. eller om hur jag har blivit mutad att stanna i familjen. nej det finns så mycket att skriva om. men allt bara föll samman pga en dum sak.
Nej nu känns allt bara skit.
väldigt mycket skit.

nä men som rebecka säger allt kan köpas för pengar. det blir mar lycklig av.
typ hyra en torped!

mitt liv är så miserabelt just nu

mkfbabkömaldkfgm,acz.


en av mina favvis bloggar. framförallt förs mina tankar till erika. straight gay guy.
dansen var bra, fick mig på bättre tankar.

bilder säger mer än ord. jag har bara sju tröjer för två veckor. med cheerleading, utgångar, barer, förflyttningar, aupair liv, vanligt liv och allt där emellan. sju. det känns jobbigt. Men stort!

AUPAIR SÖKES!

Känner du för att komma till London och jobba som aupair i ca tre månader eller ngt?
Eller känner du någon som kan tänka sig göra det?

Jag behöver en ersättare NÅGON???

de skära hörlurarna låter så bra



Igår var jag och lämnade mina första saker i lägenheten. Jag fick även tillbaka nycklar. Nycklar till min lägenhet.
Idag är det en väldigt fin dag i London. Nu skall jag och barnen till kew gardens. Det kommer vara vackert!
Jag fick även tillbaka min vapendragare, Hon skall gå bibelskola i höst. Jag är glad att hon tillåter mig skratta åt det. För det ligger så långt bort ifrån mitt liv som möjlight. Men det kommer hon göra bra om det inte blir uppsala eller norge för henne. Och alla frågor om familjen, det går bra. Väldigt bra faktiskt. Vi pratar ytterst lite ang de två veckorna jag har kvar. Det är skönt.
Igår hann jag även med att titta på gökboet. bra film. Tokigt nog känns ingenting jobbigt längre, eller det går bra att plocka ur disskmaskinen, byta lakan, stryka och tvätta. Allt med tankarna sista gången, näst sista, eller aldrig mer.

Jag har även fått allt gossip kring lägenheten. Så nu vet jag det kommer vara tre canadensiskor, en australienare, en tysk som kommer bytas ut mot en fransysska. Ingen gillar australiensiskan. Alla älskar de ny inflyttande australiensiska pojkgänget våningen över. Jag känner mig som en fjortonåring som skall på komfa läger och det känns så rätt!

på tisdag skall hon få höra allt.


Precis vad jag behövde.
precis på pricken.
Åkte hem till CatNat och spelade in cheerleader grejen. haha. sen drack vi pimps och åt brittish sunday roast. precis som det skall vara. Med hennes nuvarande pojke och hennes housemate som jag inte tidigare träffat men som var värd. to say the least.  Villket gör att allt känns mycket bättre. det var så dåligt men det är lite lite lite mycket bättre nu.
Det som gjorde allt lättare var att glida på longboarden i medvind och bara känna hur allt kan lösa sig.
jag har trots allt inget liv i stockholm. eller det är kanske det är vad jag har. Men vardagen jo den finns här två timmar ifrån arlanda. vare sig jag vill...

Update bilder och mitt liv som fest!



Förlåt Carro. För dålig uppdatering på min exakta plats där jag befunnigt mig. Men den kommer nu, även fast du vet så är inte du lika lycklig som alla andra bloggläsare. Så Fredags, jag gjorde middag till min familj som vart en solklar succsé. eh jag och miranda gled till marie levaue, där vi fick sällskap av axel, jocke, ville och rava. Lördagen var en chillad dag men jag åkte hem till Liene och åt indisk mat med pau, erika, mirre och carro. Sen tog jag tåget in till stan med axel för att se Efterklang på strand. Där mötte vi även oscar h och anna d, vi spelade pingis till deras nya album som inte alls är lika bra som tripper eller paradese. Så fort låtar från dom albumen kom stog vi alla fyra som iglar och njöt. Oscar tappade sin mobil. Sen gick jag och Axel till Daniella som hade förfest. Det var kul. För jag menar DÅ vare fest! Sen vet elin vad som hände men inte bloggen.... Sen åkte jag hem för att gå upp alldeles för tidigt imose, för att sätta mig på ett sprillans nytt plan tillbaka till London.
Här är det grönt. Vårigt och Varmt. Vilket gör att allt borde vara bäst bäst bäst. Men jag saknar Stockholm. Jag saknar pappi, sigge och pianot.

lördag.

Bloggen det tyder på att detta kommer vara mitt sista svenska inlägg för denna vistelse. Jag borde därför beskriva i detalj precis varför denna vistelse har varit bokstavligen underbar. jag borde prisa den till gudarna och bara tacka tacka tacka för alla medvärkande. Tokiga utgångar, Fulla dagdrickande konversationer, Möten, Bakvärk, Övernattningar, Draman, Skvaller, Länktittande, Biobesök, Middagar, Pianospelande, Svensk mat och godis ätande. Ärligt talat har allt bara varit lite lite lite för bra. Men nu är klockan tre/fem och imorgon är jag hemma igen...
Nu är resväskan snart ihop packad och jag ser framemot min sista kväll i Stockholm. En kväll med indisk middag, efterklang på strand, Daniellas fest och Ten To Ten. Om allt detta hinns med vet jag inte, men det är planen.
men med tar jag min mjölkmixare och den finaste koppen jag har.
farväl då sverigebloggandet....

8´4´10




Vaknade av yttligare en försovning. Åkte in till stan för att äta lunch med erika på taket ovan på åhléns sen gick vi till nespresso o jag köpte en mjölkblandare. Sen gled jag till Grodan med Forsberg och Helena. vilket jävla kändis hak. vi satt och streetspottta kenza, blondinbella, elin kling, tyra och många fler. nä värsta bästa stället och rosé vinet var kanon. Sen kom Nadia och Willhelm så vi gick in och åt middag. Sen ringde miranda påvägen hem och berättade om kvällens utgångsplaner. Så sprang hem och böt om fick även ett herrejävlar till mejl. känner mig 15 kg lättare och allt är klart med familjen. Sen tog jag tåget med pau, mirre och liene till Strand, där vi hets drack äcklig öl för att springa till spybar. Där vare fest. bokstavligt talat. förutom att johan blev nekad för fylla men han fick pussel av mig iallafall. Men det hindrade in nadia från att stanna. Sen rockade liene och jag spybars hiphop golv i timmar. mer mer mer. sen fick vi öl som vi tacka nej till med lienes ord vi dricker bara vi. två sekunder senare kom vinet. Så de var fest. sen gled vi till donken vid tre/fyra tiden och hängde med Carl-Hampus. levande legend haha jag har nästan träningsvärk i magen av allt skratt igår. Går kvällen var så bra bra bra. Dagen var så bra bra bra.

x file


Om man vill se skräckfilm med en tjej då är jag den rätta. När jag o vilhelm var tillsammans satt jag upp flugen i hans famn över Harry Potter, rädd före under och efter filmen och han fick känna sig otroligt manlig. Värt. Idag såg jag och emma en thriller, när de hettade till blundade jag, lyssnade på vad de sa medans hon berättade. skit rädd.
nej så såvare med det. nu är det bara tre dagar kvar innan jag far tillbaka till mitt hem. Där jag kan välja kläder precis så mycket jag vill, på så mycket jag vill. Där jag kan dricka latte mest hela tiden. Och faktiskt säga engelska uttryck utan att känna mig som värsta tönten. Även fast jag ogillat tanken på att åka tillbaka känns det inte så jobbigt längre. London är mitt liv nu, inte stockholm. hur mycket jag än önskar o ber. När jag återvänder till London blir jag väll vuxen på heltid. eller nått, inte tillräckligt stor för att köpa egen sprit. Men jag bor i egen lägenhet, Har heltidsjobb och Bor i främmande land. Typ det jag har gjort mest hela tiden nu, men allt kommer vara så annorlunda...

.tinitus.





Värsta bästa bloggen typ ever. http://thekillingmoonconfused.blogspot.com/ typ som lawt.
Jag vaknade av ett otroligt sömnigt samtal av iri som jag ärligt talat inte kommer ihåg. Åkte över till födelsedagsbarnet anna och lämnade tårtan. som dock inte såg lika bra ut efter en natt i kylen men den är ändå värd! Åkte in till Storstan och fika med en springande liene en nagelmålande erika och en nyklippt miranda. sen gick jag o miranda till snaps och drack två för många vinglas och sluddrade om döden. carro kom o vi gjorde götgatsbacken osäkert. gled till erika och fick gratis latte, för att sedan dansa lite för ett möte på t-centralen. sömning åkte vi hem, carro jag o mirre sen nu har jag precis ätit värsta bästa maten ever tonfisk.
nu väntar jag på emma b-son så skall vi få tag i biobutiken för att sedan glo hela natten lång!!

bloggen tog en svenskvändning. nu handlar den om vad jag gör. typ dagbok. inga tankar. bara faktan. Shit alltså jag har ett liv bloggen är värd att få ta del av!

MjudBaksMjölk


Värsta Bästa Kalas Tårtan På Födelsedag.
Vill inte alla ha henne?

Jag skulle baka med Samme. Jag baka sen kom Samme. HaHa
Wow.
Sen åkte vi till Jennie, det var nog som jag anade de det skulle bli. fast mycket trevligare.

fierflyezek

Tårtbakande ungdomme och 20 åring. Samme kommer och skall hjälpa mig baka en tårta. Imorgon fyller sigge 3 och anna 19, en barbie tårta hade jag tänkt mig. en grön sådan tror jag. Med massa massa massa lager, kanske en mint tårta. Skall försöka få photoboothen fånga den så kan ni se själva.
Det blir bra!

Framtiden måste bli nutid vare sig jag vill eller inte.

vattningt mjölk teé, goda äpplen och peppmusik. allt för att överleva mejlet jag hellre gråter ögonen ur istället för att skriva. nu är word documentet öppet och tangenterna redo att trycka på. Jag har satt på mig en bra outfit och är på bra humör. allt redo för mejlet.
fast under hela stockholmsvistelsen har jag avstått från att prata om london, om familjen, om 11 april eller 12 april. framtiden fair enough men hur jag skall nå dit. nej det har varit ett ämne jag inte pratat om. Men nu har jag inget val nu måste min framtid bli nutid vare sig jag vill eller inte.
Jag önskar att någon fanns här, någon jag inte ännu träffat som sa att allt skulle bli bra. natalie. om hon var här. då då skulle allt vara bra. men nu är det bara jag coh min musik.
Tummarna infällda?

jhewrjkhewjr

Igår såg vi en så himla snygg kille. han förde fjärilar från tårnen upp til sista hårstråt. från tårar förde han mig o liene till glädje rop. men sen ensam på kistastation kissade jag fan nästan på mig.
Idag körde jag på stora vägen, eller fan stora vägarna!
jag åt macrill hemma hos axel med negerliene. sen åt jag goda kakor hos kicki och nu nu du. nu skall jag kissa

3 april 2010

Vilken kväll. Så många gånger de orden blivit sagda men aldrig över innebörden 3 april. Vilken sjuk kväll, sjukt bästa, toppen, flippad, kanon kväll. Jag säger en gång till "ett leende säger mer en tusen ord, men jag behöver fan en miljon".
för alla ni som lever i indien spenderade jag och elin kvällen på bernes. åh men de var så bra!!
Och körsbäret på glassen ett möte med våran älskade samme på morgonen...

Fredag 2 april

Vaknade av att pappa kom in med en kaffekopp, drack upp och satte mig direkt i bilen påväg mot solvalla parkeringen. Böt till förar sättet och använde mig av dragläge, motorstopp, krypkörning, stoppljus, koppling, broms och gas samt ettan och tvåan. Åkte vidare till stockholm t-central där jag mötte axel för att gå till åhlens uteservering högst upp dit även rava kom. där drack vi kaffe och öl i solskenet. Sen mötte vi upp Johan där även Americanen Axel möttes upp på tåget. Tog en sväng in till ica och köpte present för att sedan gå till kicki och dricka vin alldels för länge, alldeles för trevligt för mina beräkningar. sen skyndade jag mig hem för att byta om och färdigställa gurkansiktet Oscar H skulle få på kvällen då det var hans 20års födelsedag, hoppade på 607 och mötte juan, väl framme hos Oscar stannade jag i 90 minuter för att sedan åka vidare in till Nortull för att möta Andreas David och Elin. Det var även några andra. Där satt vi ett tag för att sedan gå den 60 sekunderslånga vägen hem till Elin och sova där. Eller först prata av oss HAHa.
det var en bra dag.



önskar dig en bra födelsedag, nöden har ingen lag.

vaknar uppspringande av elins ord "pratade med mats, han kommer tolv" och vad är klockan slummrar jag till svar... "halv tolv". På en mille sekund springer jag upp påklädd och klar. haha klockan är bara halv elva... Så nu har morgonen bestått av gott bröd och barnen i bullerbyn och cebebes birthday song. och elin slår in i tapetpapper.
men jag önskar mig själv och alla bloggläsare en god morgon och dag. o kväll förståss. som verkar sluta på berns för mig ikväll.
Men nu jävlar skall jag övningsköra igen, hoppas bara ingen kommer med en alkoholmätare...

kmsföasfkldsnf

En tidig kväll från StureP inte min grej idag, tankarna föll väll lite på morgondagens övningskörning. Vandrandes från östermalm till tåget fastnade mina tankar på att jag inte kommer möta någon jag känner. Men Men Men. På tåget möter jag Mats, Magnus, Juan o flickvännen. På vägen från tåget till bussen möter jag Jennie och Cissi och på bussen möter jag Matilda. Så mycket för storstan Stockholm.
när jag inte ser mer av united states of tara. förövrigt min favorit serie slocknar jag mina ögon. god natt.

plufsiga rosa kinder.

.where the wild things are.
med mina skor. vackert hoppas jag och smutsigt hår. vill inte alla gå ut med mig?

rockyroad med banan och hud som chocklad.
om jag fick välja skulle jag vilja krama om henne föralltid. å lite till

en dusch. ja. ja!

weii

nu är äntligen liene hemma vilket gör att jag också är hemma nu.

no heading needed


BJÖRNTJÄNST
stockholm, stockholm stad i världen, stockholm stockholm det var min stad.
om cyber rymden inte vore världstäckande skulle du få veta. allt. från början till slutet. Men nu får alla läsa, nu kan alla förstå, försöka förstå. om det bara var du och jag skulle jag berätta gråta i din famn och omslukas av dina kloka tankar. men nu försvinner hoppet om förståelse om rättvisa. nu finns bara du och jag.

ett miserabelt men lyckligt liv.

RSS 2.0