look professional actually not


blah blah blah. jo jag kunde förklara allt men låt mig vänta lite.

-varför har ingen skype sex. det är ju värt.
-jag lovar att ringa dig när jag är kåt.
-men jag har inte skype...
-det gör inget jag är aldrig kåt.

x

jag läser tonårsromaner. hannah med h och sen malin+rasmus=sant. nu skall jag börja med min tredje bok. Jag kommer försent till möten, somnar alldels in på småtimmarna och blir helt uppfylld. samtidigt som john me spelas i bakrunden. Jag blir så förgylld lycklig och känslommässigt labil av böckerna. Böcker om kärlek och högskole/gymnasieproblem. Jag älskar hur konverrsationerna jag har med mig själv förändras genom min läsning. dom får mig att må bra!
Även fast jag läst böckerna många gånger förut gör det inget dom är så bra ändå.

"Till Rasmus, du föddes, du levde och dog. Ett enda sug kan vara nog. Det hade kunnat vara jag. Det hade kunnat vara vem som helst av oss, som legat död idag. Men du finns kvar hos oss ändå i alla vår dar. Du finns i Malin, finns i mig, hos alla som är kvar. Du finns i sol, du finns i snö för det som levt kan aldrig dö."

Är vi fortfarande kompisar?
För alltid.
För alltid finns inte...

x

dom fem dagarna kommer jag inte ihåg.
sen kom du.
det var bra.

manligt flickigt tonårsförståelse

jag älskar att förtrollas in i hannahs värld. eller per nilssons värld. hur hennes tankar för mig bort på sido spår kastandes mellan ting. boken får mina känslor att förvandlas. och jag kan inte längre bestämma. det finns så mycket jag vill vidarebefordara. boken är inte speciellt bra ett tonårsdrama med slutet som starten. men sättet författaren beskriver hannahs tankar får mig att strunta i historien och bara förvandlas in i hennes värld.

BLESS US ALL!


nyckel drama.

fjortis tider.
and to be honest.

BLESS US ALL!

xoxo


faboluoslity magolosivisiti påslakan.
Okej bloggen det har hänt massa i mitt londonisanska liv. jag är kirrad o klar.

jaj


åh vad jag ljög idag. Oj vad jobbigt det var. Jag och Maria pratade framtid. äh fy fan.
jag vill vara 15 och gå på hemma fest. Drick mixad sprit ur en petflaska och dansa obehindrat med killen i parallell klassen du spanat på... Där festens höjdpunkt är den ensama individen som inte går i samma skola som alla andra. Där fullast vinner i sammarbete med flest kapade!
bla bla bla

små smutsiga krumelurer som på handuken försvinner



jag lyssnar på Laura Marling och dricker ljummet kaffe. Med fönster rutan öppen och inser att mitt rum äntligen börjar komma i kontroll. för omvärlden också. Med en stor klump i magen lever jag vardagen. Som förövrigt är toppen. Om ändå den där stora mörka klumpen som får mina ögon att fyllas med tårar varje gång tanken poppar upp kunde försvinna. Men 12/4 då försvinner den. Eller omorganiseras...

ICC British Open Cheerleading Championship 2010


Amazing but crazy weekend.
Bilder säger mer än tusen ord. men fyra tusen ord räcker inte.
rutinen var över alla förväntningar. inte ett enda misstag. Herregud jävlar!
jag har även fått i mig drama för resten av min livstid och din med för den delen.

JA, jag vill tillhöra familjen!



glada nyheter lawt läsare. riktigt glada nyheter.
min framtid har förlängts lite. några månader iallafall.

klarafärdigaspring



regn. utan vatten då

blödiga tårar från smala ben


jag önskar jag höll med texten. mitt liv är otroligt ovisst just nu. har inte bestämt min åksikt men vackert. nej.
Nu har jag fått antibiotika mot mitt sår. om jag pillar bort sårskorpan kan jag finna mitt smalben. därför måste jag skriva detta inlägget. för annars börjar såret blöda igen.
AraBella fyllde tre år idag så jag har ätit alldeles för mycket kakor men en lakris puck. Förstår du en puck. Åh det vore som champangen på studenten alltså.
kramis kramiz



Ironin med yrket au-pair.

Jobbade från 8-9 som vanligt. Normalt sätt tillbringar jag mina onsdagförmiddagar i skolan men idag fick jag tydligen arbeta, även fast min värdmamma är medveten om skolan. Jag fick först instruktioner om att jobba från 9-10.. Under arbetstiden blev mina sysslor fler och fler. Grundligt städa deras rum, Omorganisera de 24 hyllorna i playrummet, Städa lekstugan grundligt, tvätta barnvagnen, rensa ur barnensleksaker, rensa bort 50% av spelen, Rengör alla utomhus leksaker, rensa bort utomhus leksakerna OCH skriv ut 50 sidor av recept och sätt in dom i recept boken.
9-10 haha, Nej nu utökades arbetstiden till 12/1 istället. Skolan... Nej inte idag. Lunch med Nath... Inte idag.
Efter fyra timmars hetsande arbete fick sluta.
Med eftermiddagen LEDIG. hur bra låter inte det.
Men då skulle jag skriva ut alla recepten vilket betydde tre timmars data arbete, så mycket för ledig tid. 15 minuters ledighet sen avslutas kvällen med barnvakt.

RÄTTIGHETER är en utopi för au-pairer.

Hurra Hurra hurra imorgon är det bellas dag!



Min framtid är inte i mina händer längre. oklart.


det känns fel. jag kollar på svensk film med engelsk text. Super forståendeligt då eller?
idag träffade jag brittiska barn som pratade svenska och bella fick sin uniform för sin nya förskola.
maria montazamis mamma låter lika som hon. det är kul!

pinkey swearehksh


Tack för lögnen. Tack. Tack Tack jävla fan! Åh jag blir så arg.
Men jag öppnade inte fliken för att klaga. Jag öppnade för att eh... mingla?!?
Det här är en bra blogg. .fashionpile.

jag springer runt i korta byxor. Jag skall snart åka till richmond tror jag. Dagen är bara kaotisk.
Vi får se. kanske jag springer runt i högaklackar senare idag.

jvnnnnnnm ,


antinge skall jag somna nu. eller så går jag ner till tesco och köper en muffins. mums!
eller så gör jag varm chocklad nere i köket. Åh mitt liv är så jobbigt!

love is a drug but where is the cure?


jag blir så glad när jag hittar någonannan som beskriver det du en gång hade på tungan.

Har alla gått och blivit homosexuella nu?

Sitter här som ett frågetecken. Är det melodifestivalen?
Finns det redan en vinnare?
Whot? Aja de jag vet var att elin kling åkte ur lets dance men det var väll en månad sen eller mer. jag sitter här i min brittiska bubbla. fick även lära mig två nya ord i dag av rebecka. kommer dock inte ihåg dom nu. Men min rumpa har somnat det känns lite jobbigt. MBut this is my life my friend. Vare inte så vinnar låten gick. Nu lyssnar jag på salem al fakir. Jag kommer ihåg när jag o anna såg honom för tre årsen på den stora teatern vid berns. det var så bra! och helena joseffson var också bra!
idag har jag åstakommit en massa massa massa saker. cheerleading som vanligt, det känns mest bara som ett grått moln av ångest men sen har jag även varit på jobbintervju. har även insett att jag antagligen inte kommer se kalle anka i jul. men det gör inte så mycket för jag har sett det nu i 19 ggr i sträck. de får väll räcka. det enda bra är när nissarna gör schakrutor och när man får se årets disney filmer. Jag har även legat på rebeckas golv och mått dåligt även fast jag är bra.
Konstigt det är med människor alltså. personligen har jag inte uppleft det på samma sätt men när man nu börjar selektera bort männsikor pågrund av att man tappar sig själv. har vi alla inte blivit för själviska då?
Det är som ett dåligt förhållande men då kan man göra slut. gråta lite och sen må bättre. men med vänner. det är svårt. vänner fattar inte som pojk/flickvän. är de synd?

fight fight fight.


det är såna här blider man vill se en lördagsmorgon.
igår såg vi på bio. vi jobbade mer än vanligt. vi åt underbar glass. jag tjänade halva min veckolön extra igår. klockan är halv ett. kanske jag skall duscha nu. jag tror då.
äh jag somnar fan om.

Att fall ur

The future that will fuck up america.

min dator. vad stora vi blivit. ansvarsfullt stora. 2/3 av min garderob är borta. kan skriva sidor om detta men jag blir  bara ledsen. Jag drack kaffe hos min kompis idag. hon äger ett art galleri. Jag planerar födelsedagar och presenter onaturligt mycket i förväg. Va hände med att jag bara drack kaffe för att hålla mig vaken. När hände det.

paulina och jag disskuterara inte att bli med barn. vi disskuterar att bli av med kläder.
inte  bli med . bli av.
elin och jag vill hitta ett glömma piller, men det verkar inte finnas fan!

lingonkakor Mums


jag behöver speltips för småbarn det är hårt och jag vill ha något bra.
som sagt jobbig break up igår 2/3 av min garderob. mycket or what.
det var hårt nu känner jag mig naken och ensam.
deprimerad. leedsen. snyft.

labelesslove



a prada bag.?. eh thanx

lögn lögn lögn or?

att ljuga. att ljuga måste vara det bästa som finns. du kan ljuga om att bussen var försenad istället för att berätta att du valde att snoza 15 extra minuter för att du inte riktigt orkade träffas. Att ta den enkla vägen och hitta på istället för sanningen. Alltså det är precis som chips och chocklad bara för att man inte får det vill man så ha det. Bara för att man inte får ljuga är det allt man vill. Och eftersom mina tankar har en förmåga att lätt flyta iväg gjorde dom de idag när jag städa köksgolvet. Det började med att om jag ljög om att jag bodde i London och bokade flygbiljetter så fort någon av mina kompisar kom på besök. Sen blev jag själv osäker på att jag faktiskt stod i London och moppade golven i familjen. Tänk om jag ligger i koma och drömmer allt detta egentligen. Eller om jag sitter hemma arbetslös i soffan i stockholm och är så deprimerad att jag inbillar allt detta. Förstår du hur knäppt det vart. Äh fy bövulen alltså.

jag har inga bihåler. dom hålen är fulla nu.



om jag stänger min mun nu. då kommer jag dö. för jag kan inte andas genom näsan. den är fylld av snor.
så nu ligger jag här som en zombi. jag måste duscha, tvätta, skriva och städa. jag tror jag duschar o hoppar tillbaka i sängen.
Idag var det fight på cheerleadingen. bokstavligt talat.

fsss

Jag är trött. alkoholpoviserad och vet att jag kommer vara bakis imorgon. ovärt. Nej. inte alls faktiskt jag har även åstakommit något nytt för lonodn. ngt jag aldrig gjort förut. =)
eller skall jag göra =(
hahha ggooood natt allstås

dompa diridatta dompa

Min kompis axel kissar på ofentliga platser, snor tröjor och har dålig blodcirkulation för han röker. Han är även dagislärare. Skulle du låta dina barn uppfostras av honom, fast de klart han har körkort och spelar i band.
Nu snart skall jag ut i svinkalla natten igen. fast jag har ju en ny jacka....

HUrra på farmors 90årsdag!



90 år Hipp HIpp HIPp HIPP hurra för min farmor på hennes nitti-årsdag.
90 år är en massa år. Grattis!!

jag älskar min farmor. hon är så sakrastisk och ärlig. hon är skön.
bra
så himla bra

vdsa

Tänk dig sjukaste grejen ever. Tänk dig att ta ledigt. Typ en ONSDAG!
haha. det absurda tanke sättet som aupair.




jag vill inte börja inte sluta och inte spela mitten. det är bara ett moln av ångest.
Jag kan inte.

kasrt¨tat ut



första gången hade du inte långt hår. du pratade om konstiga politiska åsikter. du skapa äcklig smak i munnen. du var jag vet faktiskt inte, du var något jag inte fick. du var så annorlunda då. precis som alla andra.


Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours

min mage gör ont =(



jag skall gå upp ur sängen. sätta på mig rena kläder. gå ur dörren. sen kommer kvällen rulla av sig själv. men jag måste ta mig ut ur dörren. ah det är så jobbigt. jag behöver lite pepping. bra musik. men make it or break it är bättre i mina öron. fan fan fan.
min poäng med detta är att alla har inte fått en utskällning av någon som bakade kakor 20 minuter för längre i ugnen. Förstår du? Mamman baka kakor i ugnen glömde de 200% över tid vilket gav mig en herrejävlar till utskällning. hahaha

She's so hot, she's making me sexist - bitch.



JAG HAR BILJETTER TILL FLIGHT OF THE CONCHORDS!!!
WOW

sen suger ett rör upp pengarna och så kvittot ner ur ett hål



i usa finns det drive in bankomater. cash mashines and so on. det säger sharon.

nothing gööd



pepparkakor. my heart is going. bomb bomb bomb

jag hoppas helt enkelt att jag inte dör imrogon. för jag orkar inte säga allt till alla.

JAG ÄLSKADE SKOLAN FÖR MAN KUNDE SKOLKA NÄR MAN VILLE. JAG KAN INTE SKOLKA LÄNGRE.

sanningens vita öga.




hade lite problem med tankarna på att världen var ful och att imorgon är det en ny dag. Att det alltid skall vara en dag imorgon oavsett vad jag vill. anser eller hoppas på.
Men nu har jag på mitt röda oddmolly linne och de blåa sovshortsen från river island. Shortsen jag och mina vänner kommit fram till att om möjligheten finns skulle jag alltid gå runt i shortsen för då skulle jag aldrig mer behöva leva ensam. det är som systrar i jeans byxorna.
Bilden ovan med att du egentligen bara vill ha vetenskapen om att du är älskad av någon annan inte själva kärleken är sant så sant. Obehaglig fakta. To say the least.
mirre o pau vill att jag skall ta foton när jag bär shortsen bakifrån för att inse att mitt ass är snyggare än alla andras.
jag är skit lacka på att man måste sova varje natt och vakna varje morgon. det värsta är att de inte förändrar ngt.,

detta kallar jag allmänbildning

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

jkkkkkjlnkln.m




jag älskar hur topshops s/s 10 var blandannat inspererad av were the wild things are. Även en ny favorit blogg ahr jag. MEN jag kan inte lägga till flera länkar på min dator. Det gör mig mycket leedsen.
Jag har börjat uppskattat tvättmaskiner. Jag har börjat uppskattat damsugare. Fantastiskt.
bananans. smoothies. and org.
Så min ebay vinnst har kommit. Den är inte på något sätt som jag trott. Men det gör inget. Jag funderar på alla de ting jag skall äta

RSS 2.0