the cheer-uniform is TINY, i can just as well go naked! Oh no i already do....


Så nu ligger jag i min säng. fortfarande cp förkyld. något som jag aldrig tidigare sett som en enskilld sjukdom. alltid halsfluss och förkyld. influensa och förkyld. magkatarr och förkyld. NEJ jag är bara förkyld och det är ett RENT helvete skall jag säga. MEN här kommer det. jag har fått min cheer-uniform. och den är inte stor vill jag meddela. toppen går knappt över brösten mina och om jag stäcker på mig är det svårt att andas. kjolen är knappt över rumpan min och jag drar ner den och rör jag på mig. ja låt oss säga såhär jag visar mer än jag döljer...

så jag ligger här i min nya hood och ribben, värsta rosetten i håret. och funderar hur jag skall minska min kroppstorlek på 6 dagar. om jag kanske skall ta bort ett höftben eller två. Skära av mig rumhalvorna mina och helt bojkotta brösten. sex dagar....

nu skall skalet beställas bara!


jag har inget visa kort så jag kan inte köpa mobilen idag. men på torsdag eller onsdag kankse. Eller varför inte imorgon eller idag! Weiii!


.jag har hittat min födelsedagspresent.
åh den är bra!!

Första advent.


Igår fyllde mina små systrar år. vilket betyder att det bara är drygt en vecka till min stora dag. min födelsedag. men jag vet inte rikigt vad tretton betyder, heter man tavi the new it girl är man redan 25 där uppe och dansar med eliten. Jag fyller nitton på söndag, vet inte vad det betyder. ingenting. eller uppenbarligen;
  • This is the minimum age that is legal to buy tobacco products in Alabama, Alaska, New Jersey, Utah, and Nassau, Suffolk, and Onondaga counties in New York[2].
  • This is the minimum age at which one can drink and buy alcohol in Canada except for the provinces of Alberta, Manitoba, and Quebec where the drinking and purchase age of alcohol is 18

Men jag vet inte hur det hjälper mig. Det jag vet är att min pappa inte kommer vara med mig, vilket ger mig en smärre sorg innombords. Fast den 6 december står mest för cheerleading tävling i mitt huvud i år. Imorgon skall jag hämta uniformen, och uppenbarligen är min kjol den kortaste av allas. Skönt säger jag för jag har ju inte alls ökat i storlekt som aupair. Idag är det första advänt så fyra veckor till julafton. men varken julafton eller födelsedagen spelar någon roll, jag har annat för mig STÖRRE datum i mitt huvud.
6/12-2009
18/12-2009
3/1-2010
Förkylningen har inte blivit bättre men ändå mår jag så bra. Cheerleading är så roligt jag vill bara ha ha ha!



smutsiga plagg är en subjektiv fråga.

Twilight är ett så fint ord.
det är förstört.
precis som så mycket annat, mitt imunförsvar tillexempel.

jag har tvättat konstant nu i sex timmar, fram och tillbaka. tillbaka och fram. låt mig säga såhära. jag är inte så bra på att frekvent tvätt så när de väl bli så blire!

jw


cant i walk in the wonderland?

afterschoolboy



f.ö.r.k.y.l.n.i.n.g. gör ingen människa lycklig!

sjuk, och nej jag ha rinte svininfluensan. För Sverige, man kan vara sjuk ändå!


när jag bodde på badvägen köpte alltid pappa färska frallor och en mer svartvinbär till mig på helgmornarna.
erika hjälpte mig idag inse att jag faktiskt betalar min egen telefonräkning. Bra, efter 3 månader....
jag orkar inte änns berätta om min dag. men låt oss säga såhära; det började spöregna precis när jag kom innanför dörren.

Sparkel, som tomtebloss tillexempel.


En av mina bästa vänner har mitt ex-s stora syrra som sin profilbild.
världen är allt liten asså.

mitt märke skulle heta LAWT. för det passar på etiketten.


Jag är ung. Oerfaren. Naiv och otroligt Dum.
Jag har inga framtids planer, ingen aning om mitt framtida yrke och knappt koll på morgondagen. Vilket leder till att mina tankar vandrar mellan alla, himmelen och det under jorden. För några dagar kom jag med hjälp av vän på att jag skulle bli modedesigner. Jag vet precis vad min första creation skulle vara. Precis! Herr kläder skulle jag göra, vackra, nytänkande, inspereande och unika herr kläder skulle jag göra. Plagg som inte vem som hellst skulle stoppa i sig. Precis de plaggen som jag önskar min man som jag skall träffa 2019 skall bära. Åh han kommer vara så fin!

jag tycker om min nya bullmage. den är mysig!


Om mina framtid bara innehåller en plats. Gör det mig tråkig då?
Om jag vill kyssa dig då!
Dansar du då?

Chanel Iman in Ddeutsch MAgazin är så vacker.


Norah Jones nya album är kanon. jag har packat en väska som lätt väger över 20 kg som jag skall ta med mig till svealand. För det känns som om jag skall åka hem den 19/12 sen åka hem igen den 3/1. Stockholm/London. Idag köpte jag 10 julklappar. Läxan är som vanligt inte gjord. Jag har slagit in över 50 julklappar idag åt Maria. Marianne Häger erkänner att jag är en elev man aldrig glömmer. Jag är mästare i oavslutade projekt och har otroligt dålig självdisiplim, men det är något jag håller utan för CV jag skrivit på i över treveckor. När är det min tur att finna ett sånt fint linne som hon på facehunter har från (Auckland-facehunterparty,playthinggallery11/25/09)???
Jag vill egentligen inte avsluta detta inlägg för då måste jag börja med homework.
Jag som tog studenten!

jag älskar legohalsbandet.


Facebook sa att jag skulle hitta kärleken i mitt liv den 8/5-2019
Alice sa imorse efter mycket betänke tid att jag skulle gifta mig när jag är 28 år.
Jag är 28 år 2019. Knäppt va?

alldrig som plnareat?

nej.
de här tillbaka kommande besvikelserna tar luften ur mig.
lyssnar på kings of covinicnce "nya" eller lika uttjatad som det gamla albumet...
Men jag sitter och syr en sen vardagskväll på en kostym. En christmas cracker. Precis som man ser alla hemma fruar gör, MEN jag är aupair och mina "föräldrar" är ute och dricker sig fulla.

because im bejajutiföl


it aint gona be pretty.
erika har tappat hår. jag undrar hur de förvandlades.
Britta och jag sitte roch njuter i beanbagsen. it feels weird för med henne behöver jag tala engelska med. det har blivit så naturligt. det var mitt hatämne, fast de klart jag har ju skolkat snart tre veckor i rad nu.

H



jag har funnit en ny kanal. Fashion tv. en tv kanal fylld med modevisningar, information och mode. mode i massor. fast just nu är det disney chanel. precis som alltid. men jag har uppfyllt en timme med ftv.com anyway!
Love Chanel Iman,

50talsklänningen alltås



jag hade fyra timmar ledigt idag. jag sov fyra timmar. jag är trött.
som vanligt har jag skolarbete jag inte änns har börjat på.
jag önskar jag var snövit.
då kunde jag sova tills min prins kommer och kysser mig, och förhoppningsvis har jag ingen prins. Då kan jag sova föralltid!


tok. hur det kan komma sig att människor man idag känner, för länge sen såg. tänkte på, reflekterade över, det är sjukt. hur två helt olika personer kan bli en och samma.

glmglmbluP


Om jag hade min plånbok.
Om jag hade mer pengar.
Då skulle jag köpa dessa vackra skor.
Jävla skit!

lelelelelove

Nothing is as true as fame after death.
titta bara på Daul Kim. henne har jag aldrig sett. nufinns hon överallt.
Jag har alltid haft en hemlig förälskan på en jacka. så länge jag kan minnas. Nu hänger den på min jackhängare, ståtlig, glansig och plastig. precis som den ska. den var på halvapriset idag, och bara idag. Det måste vara ödet.


"Jag blir kär i tanken på att han är min och han gillar mig. bara mig"


Scarlett johanssons album är toppen. hennes röst också!
Dagen har varit UNDERBAR!
med elin och rikke. fick blinka två ggr när jag såg dom stå i köket. det var overkligt!
Jag såg henne idag! Jag har följt hennes blogg lääänge. det var häftigt hon hade sin hatt och sin leopard jacka, precis som jag tänker henne.
Titta om du vill. Personligen tror jag det kommer bli bästa någonsin! XxX

nu skall jag somna in med ett leende på läpparna. Riktigt God Natt!

vad hände med trenden att ha mobiltelegonen avstängd, missa jag den?


Jag skall träffa elin och rikke nu. det är pirrigt. Jag vet inte vad jag skall ha på mig, med tanke på att inga byxor passar numera, Men som Liene sa, det är ju bättre att gå upp i vikt när man är smal egentligen än att vara tjock hela tiden! Haha åh det var så roligt. Så nu känns inte cheerleading outfitten så jobbig längre. BUT jag måste kommenterar ang fashonings vår 2010 trender. jag förstår dem inte, alla har ju redan varit. aja. Nu skall jag dra upp damsugaren för om bara några timmar kommer elin och rikke hit. AH.
Det känns som en dejt.
Vadskallviprata om? Tyckerpersonen ommig? Harvi någotgemensamt? Vadhar personenpåsig? Kommerdet bli awkward? AHH! ;)
Tummar krossade TACK


call. me. bye.


de va liksom smalare tider då.

"/l.

LaLaLala
nu har jag lärt mig det där också. kul.
adriana lima har fått en bebes, idag fick jag en uskällning av bella två år. hon är större än mig när jag sitter på min rumpa. hon stod och gestekulerade villt när hon hetsigt sped orden "YOU are silly, Hanna!" over and over again. haha.
Nu väntar jag på mera jobb. så jag missar dansen. jag väntar på torsdag och tills den dagen då jag får självdisiplin. Den saknar jag så jävla mycket!!

samma moln som ior har över sig. samma moln har jag över mig. men mitt är värre.


Snälla gud där uppe i himmelen. Kan du låta mig falla till söms och vakna upp tisdag morgon 17/11 2009. Klockan 7. Snälla Snälla Snälla. jag lovar att göra om den här dagen. För just nu kan inte änns tårar, skrik eller svärord få mig på bättre tankar. Jävla fitt helvetes bajs dag. Tryck på tillbaka knappen. Snälla.
Amen.

DonkieKonkie Alice saknar röst.






-ill be bying it and show it to mama and everbody.
blablabla.
jag har blivit tuff och bojkottar skolan. det är SJUKT skönt!

loppa




the reason why bryan boy loves Stockholm. haha bra land det verkar vara. men tro mig ett roligt sådant.

minglande kristdemokratiskt tonåring. bortsätt från kristdemokrat delen.


l
För ett år sedan laddade jag upp new york bilderna. vilket betyder att denna helg för ett årsedan var jag i new york. detta år är jag i london. nästa år paris?
Tittade igår på Fashion på svt/play. det var verkligen en tia. dock hade jag sett det mesta innan och de var från våren inte hösten. det var synd. men men. kul ändå av svt!
Idag börjar jag inte förens klockan tre. skönt! men jag vet inte vad jag skall göra, skulle inte tvivla på att sova, men alice är sjuk. har MASSOR av läxor att göra men har slutat bry mig, bör gå ner till en av charity shoppparna och söka jobbet i vår, men jag känner bara för att åka in till richmond gå till starbucks och köpa en venti latte and a skinny blueberrymuffin. men det orkar jag inte. Det blåser absurt mycket utanför och regnar till och från.

lyssna även med juliette greco.
jag tror jag skall duscha igen, länge och inse meningen med dagen.

Badar du naken i dushen?





vackert. in deed. from Elle russia and Zuzana Gregoriva nude shoot. WOW.
Jag skall sova nu, tror jag skall kolla lite på audry heffburn först. eller en annan film. vet inte riktigt ännu. men en bra, härlig film blir det. Sova gott ska jag. Hoppas du sover bra också!

I wish WISH WISH!!



ÅH jävla helevetes bajs skit fan. jag förlora mulberryväskan på mållinjen på ebay. och i helt fel syfte bär jag nu min I <3 ebay tröja. trots mitt hat.
Men här är iallafall de jag vill ha. mest av allt jager jackan men den är dyr. och den rutiga topshop jumsuiten och allra allara mest whistels klänningen, den gröna!!
bye

?12345768987654231?

tidigare idag tittade jag på film på franska med svenskundertext med en dansk vän jag behövde prata engelska med.
earlier today I watch a French movie with Swedish lyrics with a Danish friend that I had to speak English to.
tidigare idag tittade jag på film på franska med svenskundertext med en dansk vän jag behövde prata engelska med.
earlier today I watch a French movie with Swedish lyrics with a Danish friend that I had to speak English to.

snacka om ett språklightövningstest.

illamående jag mår så himla dåligt.



For once why cant I bee a rockstar?
Actually like everyone else, only differences is that I've got something else everyone doesn't.
Just get the best of both worlds?

l.i.t.t.r.e.l.y.




jokomoko.
hhh
i love him. a bit less everyday.

"Nothing tastes as good as skinny feels."


catwalksbilderna är ifrån vouge, jag måste erkänna jag gillare.

nu är säkert hela sveriges modeelit ute och letar jimmy chooe och sen imorgon kommer alla fjortisar handla det absolut billigaste i sortimentet för att kunna tillägga det i sin garderob. personligen blev jag fett besviken och tycker inte alls kollektionen var helt fantastisk. Men något som jag har ångest över är istället mitt rum. om maria kommer upp nu kommer jag få kicken. utan tvivel.
Kate Moss hade kläckt ur sig kommentarern ang hur man skall få en top modells vikt till till WWD.

"Nothing tastes as good as skinny feels."

Haha sen hade även Daphne Guiness  gjort sitt bästa i att försöka bära Alexander McQueens omtalade utomjordiska fotassesoarer. ofta hon hade en trevlig kväll...
Aja nu skall väll även jag ta tag i mitt liv ännu en gång.

den var helt underbar allting med den. allt allt allt.

Marvellous.
an education är en fantastisk film.
utopisk.




There are as many forms of love as there are moments in time



Rebeccas tatoo.
love the text.

Teddie har så söt röst.


det går inga rykten här. och mina byxor sitter tajt.

pengabrus


Jag har köpt en jacka för pengar jag inte har.
den är så fin, menpå något sätt förliten.
det är faktiskt lite småjobbigt. för MASSA pengar. ah.

blöjpassandebebisar,meddåligandedräckt.


XxX

så där hel tufft.

Anne Sophie Monrad: Numero Japan, November 2009.

älskaren. kan vara min favvis photshoot just nu. eller fan låt oss säga vouge japan är min favvis .

Zuzana Gregorova, Vogue Japan November 2009

Det fina med hemsidan är att jag inte förstår ett jävla skit.
det är så vackert.


dagensdos.




Yv
Yves Saint Laurent, YSL.''
"
reklamen är grov.

jag älskar denna bild.


X


god morgon

 


jag hade bara tänkt njuta av livet.
men livet kom emellan, typ?

YESYESYESYESYESYES

AHHH egentligen är det här något jag bara vill dela med liene. fast ändå hela världen. för som vanligt har jag suttit barnvakt och när maria and steve came home berättade maria att de hade varit med några vänner som seglade. Och de alltid behövde medhjälpare. Vid det här lagret kläcker maria ur sig: Oj vad dina ögon lyser, haha detta är verkligen din passion. Helt sant mina ögon lyser.
Så nu skall jag ringa npn Olivia lr ngt, och sen är bär de av på de sju haven! Liene detta kan vara våran ingång till supersegligen!! AHHHHHH.

/ ville bara säga i söndags fick jag yttligare en actress/modell/alltiallo förfrågan på stan igen. Haha.

all we do is papapapartytytty

jag har nog aldrig känt mig såhär hipp förut. och det bästa är att det har inget med mig att göra. det har med mina vänner. satt efter att klickat igenom min dagliga dos av modebloggar gled jag inte på stockholms utelivs olika hemsidor. och OJ vad jag kände mig cool. för på alla sidor fan jag någon jag kände. överallt. WOW




det är något visst med stockholmsuteliv...

Old news, i know.

BUT! det är verkligen med leedsen min. Gemma Ward är min favorit modell sen 2006 hon var är och kommer alltid vara kanon. jävla rykten.


jag tycker verkligen det är tråkigt.

.bla bla .bla YvUT bla. bla bla.



jag tror jag har fått svininfluensan, det känns jätte jobbigt.

Im literally the most beautiful human being in the hole wide world. in my own way


your time to be the most important person of the world. Once a week.
during hot pop, power walken....

ZzzZzzZzz....

can you help me occuapid my brain?


No Magazine NZ, Zippora Seven by Karen Inderbitze Waller

jag mår så dåligt. inte psykiskt utan fysiskt. vilket gör att jag mår dåligt psykiskt också.
fick ett slag i huvudet igår och gick inte till skolan idag. känner mig SJUKT bakis fast jag inte fått något att dricka, känner mig SJUKT illamående mätt fast jag inget ätit. känner mig SJUTK trött, fast jag inget gjort...
iaf tog jag mig till richmond så nu har jag 41 nuinförskaffade kedjor som jag skall skapa med. och en ny svart hood. skall göra mitt bästa att skapa en sån där hood jag visade för inte så länge sen. Kapa även en vit oversice t-shirt från whistles där jag förövrigt kanske har hittat min vinter kappa och ett par hotpants för tre pund!
jag köpte asprin för 35p idag. typ 5 kr. 16 stycken. vilket jävla KAP!
nu skall jag hämta bella. stryka och vardagen fortsatte...
men, men för någon timme hade jag de livet jag drömmer om.

du dunk, AOW du dunk. AHHH Fan, du dunk. kul tankar jag har va?

okej jag är så trött nu att jag knapp orkar trycka ner tangenterna.
jag var på heathrow gymnastic, jag åstakom en och en halv skruv frammåt, hel skruv bakåt, stillastående salto på golv med en hand i ryggen, rondat flickis piksalto på "cheermattorna" och lite annat. så en chock för mig. men tyvärr var mitt huvud på helt fel plats vilket gör de otroligt att jag ens kunde klara detta men kul de iaf. det tog en timme att ta sig dit, men jag kommer klara cheertävlingen iaf skönt det.
alla kommer stå i ett V, sen kommer jag få vara toppen för att sedan tumbla ner medans alla gör saker inåt bakom mig.
Tävling då.... när jag skall åstakomma min tubling....;
trötthet: HÖG (efter 2minuters konstant dansande)
stressfaktor: HÖGRE (eftersom alla människor kommer klampandes precis eftermig)
press: HÖGST (enda tublaren i min squad)

Katie Gallagher Spring/Summer 2010.


och jag älskare.
om jag ändå hade frihet.

i think im a little bit, a little bit, a little bit in love with you! actually A LOT

Tröjan.

tröjan

tröjan

åhhh den är så strört jävla pissigt super fin så ja dööööör.

om jag fick önska mig en sak. då är det den. och bara den.

jag vill göra en sådan. jag skall göra en sådan. jag måste göra en sådan.

NU


hon är tuff. oavsett vad alla andra tycker, jag håller med.



Understimulerad brud!

mina ögon vilar på s&c och family guy.



bild nummer två är min favvisinsperation just nu. typ.
jag är barnvakt. jag tycker om det.
m.j. får lite ont i magen av hans öde. klyshe jag vet. men jag gillare!

29893,62 för mycket.

attans rabalder.
jag har gratis minuter till utlandet. 200 actually. de använde jag upp idag. och märkte inte när de tog slut vilket ledde till att mitt samtal med axel förvandlades till 7pund. aja.
Jag är glad över mitt lååånga samtal med linn och mitt långa med axel. nu är klockan 10 och jag har inte gjort läxan. precis som vanligt. allt är som vanligt, fast på något sätt lite annorlunda...

världen är konstig.

usch det är en ny upplevelse för mig. Otroligt obehagligt.


socialt labil sa vi. idag insåg jag ett mycket skrämmande faktum.
jag har inte pratat med en kille på tre månader. under inga omständigheter.
förutom när jag varit full eller på sms. skype och facebook/mejl räknas ej.
alltså en vanlig kille face to face undernormala omständigheter.
de sms kontakter jag har haft har jag avslutat. rått och kort.
som sagt social labil.
100%

OM FREAKING G

http://www.youtube.com/watch?v=vaa4eGOtrTg
http://www.youtube.com/watch?v=vaa4eGOtrTg
http://www.youtube.com/watch?v=vaa4eGOtrTg

Du måste klicka. för den här låten har jag tyckt är kanon i evigheter. den har varit med på festivalcdskivor, min cd till mattias, favorit playlisten. ah typ överallt. OCH OCH OCH i videon, cheerleaderna som dansar. är i min squad. JAG TRÄNAR ALLTSÅ MED DOM. vilket betyder att de är samma.
ahhH!!!
hur tufft är inte det?
http://www.youtube.com/watch?v=vaa4eGOtrTg

cheerleaderna är mina vänner! och går i min grupp!!

Whooping cranes and woodland beigns.


han är skyldig.
nytvättade fönster, hungrig mage, trött, oengagerad, börjar om 30 minuter. bara fem timmar, vill egentligen bara baka lussebullar. slurp.
men imorgon är det fredag, det gör allting lite lite lättare...
övertid två dagar i rad.

kkkkollO?



det finns en person jag saknar.
jag drömmde om personen inatt.
alla mina tankar assoseras till personen.
men på något vis är saknad fel uttryck. jag skulle vilja använda ett annat, något jag inte finner. För saknad förknippas med sorg, det är inte sorg över det hära. inte alls. men det är ganska jobbigt, ändå. det har gått alldeles för lång tid sen vi pratade, sågs eller hördes. det värsta av allt är att jag måste använda dåtid. de bör jag inte göra med denna person.
personen är de bästa jag vet.
/Kärran...

The Journey of a Thousand Miles Begins With a Single Step"



ärligt talat vet jag inte. det kanske inte var meningen. en sån där platonisk tanke som verkar så bra i huvudet. flygande moln svävande bra. men i praktiken var det svårare. det kanske aldrig var meningen. eller så var det precis vad som skulle hända. ett stort jävla bakslag.
eller ett litet steg. i oklar riktining.

Såklart, då skulle jag riva hela taket.

om jag fick byta liv för en livstid.

för att hon är så jävla vacker.

flyförbannad är jag. och otroligt trött.




Han är Magisk den där killen alltså.

dont care if I camp or die.



allt jag skrev försvann. iaf jag är ledig för första gången mitt under arbetstid. jag o britta skall se jamie cullum. jag skall skriva cv för att söka ett andra jobb. /det förra inlägget var 30 rader längre....

Good night


om ändå. ändå ändå ändå.

Milstolpe med stort stort M

TRE ÅR SEDAN.
TRE
TRE
TRE.
exakt tre år sedan. skit i det jag sa innan, det är den 3/11. Herre gud. allt har hänt.
Det är absolut den största milstolpen i mitt liv. ah ialla fall den största positiva. Jag förklarde ju tidigare varför. Nu lyssnar jag på 1- finger albumet. Åh timo räsinen. lovers are lonley. åh. min mage gör så ont att den får mig skratta.
Här kommer iaf ett blogg inlägg som skrev efter detta.
3/11-2006
" Another weekend have passt, men min engelska är ändå lika dålig. Ja man lär sig nya saker varje dag, o denna helg var det inte engelska. Jaha villka tre nya saker jag jag lärt mig då? Fredag= En ny livssyn. Lördag=Att Johnossi är bäst live! Söndag=att jag nog är mobboffret på gympan. Men det passar mig perfekt! Jag har även lärt känna nya människor som ALLA rockar fett, synd bara att man inte fått dessa människor tidigare.

Ja, vissa har det och andra inte.   Annat jag lärt mig som inte känns lika bra är att jag har blivit imun imot spya. Sett för mycket. HAHA no futher questions you Honer..

Men jag kan ju i alla fall säga att det har varit en av de bästa helgerna ever. Och jag menar vad vo´re den utan fingret! Ja, börja lyssna på Johnossi, Timo Rejsninän, the knocks, Mando Diao, så förstår du vad jag menar!

But were all happy, becuse the street are ours. And it's quit scary when you wake up in the same old cloths.

Japp, dagens out fit då! Japp den är JÄVLIGT HET! En vit-svart prickig strumpa. En gul-orange strumpa. Ett par hängass-tighta jeans från disel. EN SKIT SNYGG TRÖJA FRÅN JOHNOSSI SOM ÄR SIGNERAD!

Något annat jag har gjort istället för att festa, träna och gå på konsert. Är gå på museum FAN VAD JAG GILLAR DET! BEST EVER. Det rockar fett!

FINGRET I TAKET BÅDE HÖGER OCH VÄNSTER! "

?2009 2006 or 2006 2009?

 

Ja fyfan vad rätt!


nostalgisktobehag eller nöje.

Ligger i mitt dagligen nystädade rum och fick som en smäll på käften av nostalgi. Av dess renaste sort, den bästa!
Åh jag älskar min dåtid. Jag tycker om min nutid också. men dåtiden, när man gick första året i gymnasiet.
försökte ladda upp bilder men blogg.se är inte på min sida.
Förlåt back to mitt super nostalgiska feel good. åh för tre år sen. TRE ÅR SEDAN, och två dagar förändrades mitt liv. faktiskt, fredagen, då var det haloween fest hemma hos erika. så där som det alltid var, varje år. Det var egentligen en slump att jag blev bjuden för erika och jag hade precis börjat hänga igen efter grundskole sommarlovet. Jag gjorde i ordning mig hos anna och hon följde inte med vilket jag blev lite lätt besviken över. Jag kom dit åt tacos träfffa alla rudbeckskids för första men inte sista gången. Kvällen urartade som alltid, Vilehelm och jag ljög rakt in i Stinas ansikte. Så sjukt taskigt. Fast jag tror att hon har förlåtit oss nu. Dagen efter gick vi på Johnossi konsert det var så sjukt bra.
Då vill jag påpeka de hela ledde till mitt stora intresse för riktigt bra musik.
Även min första riktiga pojkvän Vilehelm anlände då.
Men framförallt störst av allt bäst av allt viktigast av allt fick jag och erika tillbaka kontakten på riktigt igen. Och de mina damer och herrar den kommer aldrig försvinna igen.
Det är nog den bästa dagen i mitt liv. 30/10-2006

Tuffingar har sår. jag hejar på tuffingar?


Cheerleading är en tuff sport. uppenbarligen den farligaste tjej sporten enligt en osäker källa. jag tror gymnastik är farligare, av egna upplevelser. Men det klart att kasta folk meter upp i luften utan någonsom hällst möjlighet att landa mjukt är väll ganska farligt i guess. Detta är något jag har uppleft. Eftersom jag endast lärt mig cheerleading på engelska vet jag inte vad lyftet heter på svenska. vi gjorde ett "lipp". När personen i luften står med ett ben endast, men Dee föll och spräckte min läpp....
men svullnade är nere nu. det är bara ett jack.

Time is all we got.


ren utopisk orgasm för ögat liksom.

om jag fick bo så här. då skulle världen öka sina lyckliga människor med: en.


precis precis som jo kornstein bor.

.


jamie cullum. jag vet inte vart jag skall börja, vad jag skall säga i mitten, eller absluta med. han är så himla bra.
sen vill ja tillägga att fördelarna/nackdelarna med att jobba som aupair är att man är ledig fyra timmar mitt på dagen. De kan ses som en otrolig fördel. Men detta betyder även att fyra timmar är förlite för att fakitskt åstakomma något vettit, som att åka och shoppa tillexempel. flesta gångerna spenderar jag bakom skolbänken men inte alltid. Detta kan ha lett till mitt ohälsosamma beteende ang serietittande. så nu sitter jag här och börjar inte förens om fyra timmar... jag gör läxan men jag tror att jag gör helt fel.
fel uppgigt liksom. fan

hare. (snesmile)

rubbish. truly rubbish.



jag väntar på min tvätt.
jag har även kommit till insikt till att jag är en äkta stereotypisk svensk. tillbakadragen, tystlåten och lite lätt introvert. det så klart.

ryan favb

nu är mitt lov slut o helvetet börjar. oj jag menar vardagen.

RSS 2.0