god natt rå


oneowtthree.e.e.e.


it was cheerleader camp. it was fab.
happy b-day.

tvåtusennio



there is nothing to do at 5 am...i think i've watched every season of survivor aired and every barbie movie ever made. i wish that made me endearing but no that just makes me a loser


2009 är snart över. tvivelaktig över året. 2008 var hästlängder bättre. Fast 09 var inte dåligt. jag tappade bara mitt liv, dignitet och självkänsla på vägen. Hittade de plockade upp dem och lever hellre ensam i alla mina dar. Sjöng om studentens lyckliga dar fast jag har många kvar. skivor, lite skola, spända miner men sen sprang jag ur skolans trånga dörrar. en dag att föralltid minnas, en sommar fylld av konstiga otroligt konstiga upptåg, stora resväskor och byte av land. ansvar i högar och livet försvann... Ansvarsfull och tråkig, kappan har vridigts efter vinden. Fan vad mycket som har hänt.
Jag tror 2009 är året. året jag blev stor...

tvåveckor.

mat?
semester?ryggen?familj

jag blir såhära leedsen. över allt liksom.

tioende



meh åh

nothermotherflopper



lilla landet lagom.

inteligentare och framförallt mer trogen.

Inga kända arter av renar kan flyga. Men det finns ytterligare 300.000 levande organismer som skall klassifieras, och även om flertalet av dessa är insekter och bakterier, så utesluter inte detta HELT de flygande renar som bara Jultomten har sett.


Det finns 2 miljarder barn (personer under 18 år) på jorden. MEN eftersom Jultomten inte verkar betjäna de muslimska, hinduistiska, judiska och buddhistiska religionerna, reduceras arbetstyngden till endast 15% av det hela — 378 miljoner, enligt Befolkningsinstitutet. Genom en snitträkning av 3,5 barn per hushåll, blir detta 91,8 miljoner hem. Man förmodar att det finns åtminstone ett snällt barn i varje hem.


Jultomten har 31 jultimmar att arbeta på, tack vare de olika tidszonerna och jordens rotation, och om man antar att reser från öst till väst (vilket verkar logiskt). Detta medför 822,6 besök per sekund. Med detta menas att för varje kristet hushåll med snälla barn, har Tomten 1/1000 sekund att parkera, hoppa ur släden, krångla sig ner i skorstenen, fylla sockorna med klappar, lämna resten av klapparna under granen, äta de godsaker som möjligt blivit kvarlämnade, få sig själv upp genom skorstenen igen, tillbaka upp i släden och sätta fart vidare mot nästa hus. Vi antar nu att vart och ett av dessa hushåll är jämt utplacerade över jorden (vilket vi, naturligtvis, vet är falskt men för våra uträkningars skull så accepterar vi detta), och detta ger 1,2 kilometer per hushåll, en total resa av 120,8 miljoner kilometer, inte inkluderat uppehåll för vad de flesta av oss måste göra minst en gång var 31:e timme, plus matning av djur och så vidare... Med detta menas att Tomtens släde rör sig med en hastighet av 1045 kilometer i sekunden, 3.000 gånger ljudets hastighet. För jämförande ändamål, det snabbaste människobyggda fordonet på jorden, Ulysses rymdsond, rör sig i den löjliga hastigheten 43,8 kilometer i sekunden — en konventionell ren kan springa i, högst, 24 kilometer i timmen.


Slädens nyttolast tillför ytterligare ett intressant inslag. Om vi antar att varje barn inte får något mer än en LEGOsats av lagom storlek (ungefär 1,5 kilo), bär släden 321.000 ton, inte inkluderat Tomten, som är oftast beskriven som överviktig. På marken, kan konventionella renar inte dra mer än 220 kg. Även om man går med på att 'Flygande renar' (se punkt 1) kan dra 10 gånger den normala vikten, räcker det inte med åtta renar. Vi behöver 214.200 renar. Detta ökar slädvikten — till 353.430 ton.
Åter igen, för jämförande — detta är fyra gånger fartyget Queen Elizabeths vikt.


353.000 ton som färdas i 1045 km i sekunden skapar ett enormt luftmotstånd — detta kommer att värma renarna på samma sätt som rymdskepp som återvänder till jordens atmosfär. Ledarparet bland renarna kommer att absorbera 14.3 quintiljoner joule av ren energi. I sekunden. Var. Kort sagt, de kommer att gå upp i eld nästan omedelbart, och utsätter då de bakomvarande renarna och skapar en öronbedövande ljudexplosion i deras kölvatten. Hela rengruppen kommer att upplösas unde ren tidslängd av 4.26 tusendelar av en sekund. Tomten kommer under tiden att utsättas för centrifugalkrafter 17.500,06 gånger gravitationskraften. En 182kilos Jultomte (som verkar löjligt smal) kommer då att pressas mot slädens bakre vägg med en kraft av 3.149.961 kg.

Slusatsen är därför — om Jultomten någonsin delade ut presenter på julafton, så är han död nu.


fABbbulöst.



blablablabla. b-la.
i love lo lo love it.  make it or break it. its really good.

julmiddagen är inte bara mäckig

jag grät. slutade andas. det var så jävla roligt!

tyvärr... jag kan nog aldrig jobba på bank.


GOD JUL eller nått.

min kärlek kommer aldrig att dö



konstigt nog enligt min favorit sida som medger att side-slick är 2010 nya hår trend. Någonting jag personligen inte förstår efter som det legat på kartan länge nu men men. Vilket betyder att 2010 absolut hårtrend måste ligga superslickad vänstersida/(höger) och stor och plufsigt med en obeskrlivligt lång och avslappnad fläta på högersidan/(vänster). Alla kategorier. aja. Och alla sportfånar kan äntligen få känna sig inne igen efter som alexander wang inspereas av sport. likväl Charlotte Ronson, Gucci, Julien Macdonald och Alexaander McQueen.
nog om mina modefilosofiska tankar.
Vad vore annorlunda om alla dina faderska gener böts mot dina modiska gener och vice versa.
Idag var en full dag.

.ralla ra la al.


cozy är bajs. men daniela mirzac & cristina tosio: elle september 2009 är fantastiskt. även alexander wang springtrends.
schemat är fullt.

En bra stora syster?

Stockholm. hemma. men ändå inte hemma. Stockholm i alla fall. Det är kul men trouble in paradise.
jag blir leedsen och det är jobbigt.
men vistelsen i stockholm är ändå så så bra!

stockholm here i come


hit me baby one more time.

k k k k k



KARMA.
jag har fått någon slags karma bakslag när det gäller strykgärn och fingrar.
belive me
KARMA.

snowinlondon

JAG SER DET SNÖAR
JAG SER DET SNÖAR
DET VAR JU ROLIGT HURRA
NU ÄR DET VINTER
NU ÄR DET VINTER
OCH VI SKALL ÄLSKA VAR DAG.

all alive



Flashing light, light. Fla.... F*ck.


det är som kärlek. lyckosprut. spritter i kroppen. jag är som en levande spridare. spridare av glädje. åh vad allt är bra. livet tyckts komma samman. kaffet smakar bättre och allting luktar gott.
idag skall chirstmas presents delas ut. god jul.

en underkänsla av oro stress och lättnad



morgon disco till S club 7. vilken morgon. nu fortsatte dagen med julkalendern och onsdag 16/12 2009 här kommer jag.

Snön bortom alla tankars räckhåll!


Idag var det kallt ute. Det går rykten om att det skall snöa imorgon men det tror jag inte på. Det känns som en sen sommar dag. Mest hela tiden faktsikt. Idag kommer jag jobbar 7timmar övertid. Om inte mer faktiskt.
Snön känns så långt borta Julen känns så nära. Eller den är faktiskt här mitt ibland oss.  nu måste jag springa jobbet kallar.
bilden gör mig på ngt sätt glad.
hejdå

ja, nej, ja, nej, ja, nej. Äh fan man lever bara en gång

KÖR jag tycker om musiken som kommer från länken. den är annorlunda och det är alla favorit låtar i ny tappning.
Min tonfisk klocka har fått spratt så den piper mest hela tiden. Jag skall alldeles strax rycka mig från sängen och entra duschen. Försovigt mig varje dag nu. Hur skall jag klara fredag?!?

MusikHjälpen!

Musikhjälpen har börjat i år igen. Det är så bra tycker jag. Hur SR och P3 samlar in pengar till malaria (i år). Hur tre pogramledare sitter i glashuset i sex dygn med konstant live sänning och ingen fast föda.
Det är bra radio!
Nu äre juL!

Sankta Lucia


min dator har fått virus.
det är lite jobbigt, för den är inte så underbar som den brukar vara.
Idag är det lucia. Idag har det varit strålande sol och varmt. Som en kall sommardag. 13 december.
Så jag tittar på luciafirandet som finns på svtplay. för att sedan följa julkalendern. Allt för att få bort tankarna på min fortsatta sjukhets utveckling som nu vänt riktning Halsfulls här är jag!

långholms drottning




 

ett välstädat rum.

men det är svårt att packa.




Om jag vågade stå emot mina principer.


Om jag vågade trottsa mina principer, moraliska åsikter och ståndpunkter.
Då skulle jag sätta den på min vänstra inner arm under armhålan. Föralltid.
För min morfar, min musik och min mormor.

Spritt SPrångande GALEN


glömde 30 pund i bankomaten, Illamående, Somnar på okända platser, Blandar språk, Tappar konversationer, Minneslucor, Utslag på ansikte och ben, Glömmer kaffe, vimsig, Suddigt seende, virrig.
Enligt eva måste jag sluta med medecinen illa kvickt. Det finns visst sid effekter som en på femtitusen får. Men med tanke på allt konstigt som har hänt i London förvånar det mig inte. Det är en konstig stad.

Winter Wonder Land.


Cheerleading tävlingen var helt fantastisk. Cheerleading är helt fantastiskt.
Det är så bra!

Juste glömde berätta, jag önskade mig botox i födelsedagspresent. Så här är jag. För kissie är ju sveriges största bloggare, vilket betyder att hon har ett herre jävlar till inflytande och hon har ju stora läppar. Alla i Sverige måste ju ha stora läppar nu. Jag ville inte vara sämre bara för att jag bor i london. Jag menar härre jävlar jag kommer ju hem för fan.

jag och britta var och såg zac efron på stora scenen.

Ömtålig.



14 timmar, jag är nog inte mytto sjuk trotts allt. Somnade 6 igår kväll vaknade imorse klockan 8.... Trots det. Känner jag mig inte alls mycket friskare. jag har fortfarande en obotlig hosta, absurd förklylning och feber som gör att världen är skakig och jag blir trött av tanken på ansträngning.
Ömtålig har jag blivit, allt gör ont i min kropp, varje liten nudd värker i evigheter. Att nudda tangentbordet med finger topparna gör ont. Att ligga i sängen gör ont. Likväl som att stå sitta springa och snubbla. Om jag någonsin känt för att flyga vore nu tiden inne...

kärlek till så mycket mer än bara dig.



Seglings sommar 2009. Med Liene. Men ändå så himla mycket mer.
jag skanar att använda ordet himla. Det är så vackert. himla himla himla himla.
jag älskar vackra ting. som musik.

jag har svininfluensan utan svin biten...



ett evigt svart sjukt moln har fallit över mig. faller över mig. crazy.
jag har fyllt år. tävlat i cheerleading. christmas morning. a lot have happend. but im still alive. more or less.
vad vore världen utan hommus?

Ja må Ja Leva, Ja må Ja leva... eller nått?


Nu glider jag på min första cheerleading tävling.
Hurra Hurra Hurra för mig rå!

nananana


Imorgon är min stora dag.
6 uppgång.
7 avfärd ett
8 ankomst ett, avfärd två
9 ankomst två
1 tävling
6 avgång tre
7 ankomst tre, avgång fyra
7.30 ankomst fem. avgång fem
7.30 ankomst sex
0.00-0.00 är min födelsedag.

fnissleendefjasko


Den här bilden visar tiden med matilda larsson. den var så bra. så kort intensiv och alldeles alldeles fantastisk.
Barnvakts pengarna är alltid en dans på rosor.
jag vill ha julmust. svensk julmust!

var just barnvakt i det bästa huset i london. absolut. mitt drömhus. med fyra döttrar dock....

fuck life. and everyone in it?


jag älskar texten.

naken fis

11 avsnittet på under 12 timmar. ah!
pulver kaffe med mjölk och vatten är helt obehindrat gott.
det bästa med blaningen är att du aldrig kan bli besviken. Latte, Cappociono, Mocca, What ever U whant, dessa kaffe kombinationer kan ge stora besvikelser. Det kan inte kaffe, vatten och mjölk. ALDRIG!


jag vill att de skall vara kära och gifta sig for ever and ever


så mitt nyaste fynd. 91210. beverly hills drama.
det får mig vägra söka jobb.

BLAH BLAH BLAH

90210 är som livet jag inte har, jag blir upprörd, tårögd, glad, fylld fylld fylld av känslor!

dddie from your smile.



.vackert från vouge.


barn skrik i huset.
uppenbarligen skall jag inte vara barnvakt ikväll.
död åt tengil.

.

elementen, värmefläkten, flis filt, täcke, tjocktröja, stickad tröja, strumpor, mjukiskläder, mössa och sjal. jag fryser. feber frossa är hårt. Jag fryser och gråter. jag vill hem till min pappa.

Heaven isn't for everybody. certainly not you.


klänningen är så vacker.
BLAH.


jag tycker så otroligt synd om mig just nu. denna dag. idag.


En av priviliegierna med att vara aupair är att sjukdagar inte exsisterar. Idag har jag haft 39.5 *C feber. Vilket betyder att de svartnade framför ögonen, jag var sjukt trött, illamående och mådde extremt dåligt. MEN det betyder inte att jag får ledigt. NEJ NEJ. jag har jobbat som vanligt. gråtit inombords och längtat hem. Hostat som en tok och varit sjukt förkyld. och bara villat hem hem hem till stockholm. Jag vill ligga i min säng och få service av pappa och eva, titta på film och må dåligt i lugn och ro.
nej jag sitter här ensam i england och får göra allt själv. har svårt att andas för det gör ont i lungorna. nu måste jag gå och köpa toapapper. jag orkar inte. jag vill hem till SVEARIKET.

xix




idag är en ledsam dag.
idag är dagen jag önskar aldrig kom med i almenckan...

RSS 2.0