skyoe

som jag har skypat i mina dar. ändlösa timmar. dygn och veckor. samanlagt. men jag har fått nog. jag uppskattar inte internet konversationerna längre. vill mest lägga på hela tiden och orkar inte mer. hatar värdelösa varje dags konversationer. jag vill prata allt och ingenting. viktiga och onödiga saker. jag är glad att jag åker imorgon och träffar de jag skypar med. för annars skulle min effektiva online status allt tyna mot den gråskaliga allt mer tills de gröna ljuset försvinner. helt.
jag hoppas allt blir bra, för jag vill egentligen ta med mig ngn och bara prata prata prata i stockholm stad.

s-t-o-c-k-h-o-l-m

"de är förädiska. minnen. allt full det utelämmnas. de säger att man ska se framåt. jag tänker bakåt. det är vi nu. inte här, utan där. då"

imorgon åker jag hem. hem till mitt älskade avgudade stockholm. inte föralltid. men en kort evighet. korta oändliga femdagar. det kommer vara magiskt som stockholm alltid är. stockholm har alltid en speciell plats i mitt hjärta. först måste jag packa, organisera och städa. men imorgon vid denna tiden är jag framme. då förvandlas livet till perfekt ytlighet. och jag älskar det!

2010 på photo booth


tiden läker alla sår utom saknad

ett bortglömt försummat sorge datum. missräknat. kanske var de för de bästa. för om jag skulle vara ärlig mot mig själv skulle jag inte klara av det. 22/11/2010... Om sanningen skall fram veta jag inte vart jag skall ta vägen. dagarna är räknade. den räkningen kommer snart glömmas, precis som allt annat. Igår. igår skrattade jag, kanske var de mitt undermedvetna för jag har ärligt talat aldrig räknat på det förens idag. En dag försent. Kanske finns det en vakande hand över mig ändå...

åh


Norah Jones har släppt nytt album! Det är super bra, lite mycket contry men det är alltid super bra, allt hon gör.

brenthieds



LOVE

jag blir kär av dessa bilder. bubblig i magen liksom. staffan det är värt att börja dejta dessa.
idag har jag städat, bakat bröd, tvättat. jag har gjort bra saker idag.

pretty in pink

Min vän Tereza som drog till Austrailen och lämnade mig, vann!! Men hon hade tänkt lägga sig i finalen.

Henne saknar jag.


,

jag var, är ledig idag. saknar mobil vilket skapar mitt liv. skapar allas liv dessa dagar. utan mobil får man privilegiet att missa livet. idag har jag suttit i den vita allt för äckliga skinn soffan. Det är dessa dagar man ska läsa, städa, göra saker, fundera. tänka filosofera och så. jag har inte tänkt. inte alls, jag har låtit filmerna och serierna jag vilat ögonen på tänkt åt mig.

m.

utnyttjad av sin status. av sitt kändisskap, sina pengar. jag blir utnyttjad av min gästvänlighet och bostad.

l

In the end, we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we walted to long to make...

but some stories dont have an end.

va, huh, eh, wash?

Min favorit låt, LONDON
jag älskar den låten, precis som jag i kväll kom på mig skratta åt mig själv. Jag är så blåögd naiv och lätt vänd. precis  som vinden ibland. inte alltid för jag själv anser mig som princip fast. tyvärr. ännu en falsk sanning om mig själv. jag vänder precis som vinden. vinden har vänt. min mobil är snodd, antagligen. Borta i intet. Och familjen seger skall till London. snacka om sinnesförvirring. aja så himla bra låt av little marionette med låten london. Kram

62 sekunder är en ganska lång tystnad om man inte säger något.


imorgon andas vi alla ut, då förblir idag alltid ett minne blott. Precis som imorgon snart kommer bli.

imorgon


Tombstone and Graveyard

Got a tombstone hand
and a graveyard mind



I withdraw from the streets and it's
all human-like zones
I'd had it! I'd had it! I was much
"to the bones"
I covered the window. I was taking
no calls.
Then I sat for a month behind
the alien walls...

onsdagsledighet o klippkort


wo wo wo wowowow



Stockholm kommer alltid vara i mitt hjärta. Precis som Petter i Lienes. och vi i varandras!
Programmet så mycket bättre ör ju helt över denna värld. Vilket program.
Halsfluss och höga feber svänger. Elin christoffer och Rikke är här. Tereza åt jag middag med i fredags. Igår var trion och jag o tog över London. De kom sedan hit och spela kort haha med bre. Sen gick de ut och jag sjukade mig vidare. Idag skal vi så klart till joe and the juice.
Klicka vidare på alla klipP!

wo wo wo wowowow



Stockholm kommer alltid vara i mitt hjärta. Precis som Petter i Lienes. och vi i varandras!
Programmet så mycket bättre ör ju helt över denna värld. Vilket program.
Halsfluss och höga feber svänger. Elin christoffer och Rikke är här. Tereza åt jag middag med i fredags. Igår var trion och jag o tog över London. De kom sedan hit och spela kort haha med bre. Sen gick de ut och jag sjukade mig vidare. Idag skal vi så klart till joe and the juice.
Klicka vidare på alla klipP!

lagom är imorgon



blåbärsblommor. vaniljkrokar och kanelhjärtan.
senaste veckan har varit beyond. späckad av tisdagsklubben, fantastisk TS middag, torsdags utgång, fredags mys, lördagens knäppaste kväll någonsin. en kväll med när middag med alice cooper, private party at the pent house och orkester, söndags inventering och god middag. idag tisdags kväll med emilie och botox.
kram

RSS 2.0