mitt vinterland med voltande snöhögssturtlopp

Ont i hjärtat har jag. inte så där romantiskt för å min kära bla bla bla. utan på riktigt precis som mojje. han hade hjärt infarkt.

Hur som har jag just anländigt tillbaka till civilisationen efter sju dagars skidåkande. Sjudagars fantastiskt väder, underbar snö, inga liftköer och endast smärre ont i handledden.
Eftersom på vägen till sälen klämde eva min handled i bagageluckan. men annars lärde jag frida snowboard vi åkte störtlopp och i skogen. Jag har även kommit till insikten att jag och erika skall vara skidlärare näst nästa vinter. det tycker jag är en bra ide. nu skall jag till han pojkvännen. eller han till mig men först skall jag försöka minska smärtan i hjärtat.

måste man bära vitt. får man sy den själv annars?


asos.com
jag vill inte gifta mig ännu. jag vill inte ha något bröllop. men om jag inte får drömma om min bröllopsklänning fantiserar jag om min student. vad som skall bäras och till vad. en vit hatt på huvudet men vad annars blir det av?

Alldeles alldeles omänskligt ont


.
en annan morgon, en annan tid, ett annat liv då vill jag dansa med dig.
först då vill jag dansa med dig.
absolut ingenting händer en lördag kväll som denna. tittar till och med på melodifestivalen för att musiken är tråkig. något som gör att jag inte kan hindra mig från att de spritter av irritaion när de inte sjunger på varken svenska eller engelska. vad hände med Svenska melodifestivalen. egentligen har jag tusen andra saker att oro mig för. saker som gör livet surt som äpple med salt. som gör hela grejen omänslklig.
studier, människor. mangelmaskiner. nervositet. och en massa skitsnack.

Patetisk plattfot.


.
jag vet att erika sitter hemma, hon vet att jag sitter hemma. ingen av oss uträttar ett skit, hon hänger framför datorn fast hon borde städa. jag lyssnar bara på Mogwai fast jag borde packa. ingen av oss orkar bry sig ingen av oss önskar vara där. det är precis som efter arvika när vi skulle till gottland och behövde köpa mat för en, ingen fick den killen vi egentligen ville ha. och nu sitter vi här lika patetiskt plattfotade båda två. Tillsammans skulle vi skapa mer utav en enhet men det bli platt fall när avståndendet will tear us apart.

inte änns gamla gele hjärtan kan rädda oss nu.

"Plötsligt börja det blöda det var inte hon, det var jag"

jag har inte börjat packa och skall spendera mina närmst kommaste dagar i fjällens vinterland. det var kalas igår som inte alls blev som jag hade tänkt de. det vart annorlund. Fast trots alla vändor med flaskor, skratt, dans, lappar och snacks var kvällens absoluta höjdpunkt ändå när liene dansa med axel och rava inte fick vara med.
det finns en massa att berätta om gårkvällen och mer vi önskar var osagt, det var värt hur som. Picknicken idag med Emma var också värd.
fast nu fryser jag.

vi kallade gustav för josef. de gjorde vi för två år sedan senast.


.
morgon sex. tv spel och bilkörning.
min morgon är ett uppvak på Gottland med framställd frukost och sitta ute och glo på vatten. Eller en hetsig torsdag morgon, ner cycklandes vid vattnet på väg till seglingen. eller bara en helt vanlig dag hemma hos min allraste allra bästa vän.
Hon fyller år idag och därför önskar jag henne hurra hurra hurra. fast de klart jag har redan spelat dragspel för henne och ätit pankakor o så. Ikväll skall vi fira med hennes familjemiddag och då blire chunky monkey cheese cake. något vi har disskuterat sedan länge. det kommer bli bästa.
fast de klart imorgon kommer de bli bättre.

mitt i all denna "lycka" kollade jag på gamla bilder på bdb. swipp var med då. jag saknar swipp.

Jag skall prata i radio. p3s radio.

Naken bad med trechenmorden.


flickr. dead babyshow
.
Grejen är den att det är matematik c kurs prov imorgn. jag hade min axel tröja och kallas pippi på träningen. kanske jag skall stanna med mitt p3 ändå. då dömmer jag inte andra. presenten imorgon finns det tid för.
Jag vill även påpeka att de svenska efternamnen introducerades till Sverige på 1600-talet.
von
af
svennson.

allt är farligt förutom för the knifes röst

s
.
Alkohol i samband med arbete ökar risken för olyckor.
Desperation av sommaren i samband med vinter ökar risken för olyckor.

KOnstig skadegörelse på konstfaCK


(inte konstfacks filmen)
vi vill tillbaka. tillbaka. tillbaka vill vi.
tillbaka till himmelen.

Ang den här konstfack utsällningen. Finns det mer att göra än skratta högt åt konstfacks chef som inte anser att något brott har begåtts. För personligen tycker jag inte heller att graffiti i massor och krossade rutor i tunnelbanan är något brott. eller?
Hur långt, hur unik, hur brottslig, hur annorlunda får man göra konst. Varför kan man inte bara göra så snällt, enkelt och vänligt som Marcel Duchamp han signerade ju bara en ynka pissoar.
räcker inte det?

idag är det den där dagen. du vet.


önskar er den morgonen jag fick. det var den bästa.
geléhjärtan, en väska, nybakt bröd, kort och paketsnören. popcirkus och ingen matematik.

enormously big. fantastic four with page seven.

Jag vill också vara som alla andra och göra en dagens outfit. fast detta var på kvällen så det gör mig väll lite mer unik i guess. Hur som ville jag dölja mitt riktiga jag igenom ett par vindsfunna strumbyxor, linne från monki, svart kofti från h&m, halsband med rosett från min egen fantasi, skorna från dr. martens.
devestating blow, a worthy opponent.


må bra. inte dål9gt de jag gör

idag mår inte jag speciellt bra, eller kanske lite. för vi har skrivit ut en massa bilder på ragg. bilderna skall jag sätta upp på min vägg och bara MÅ BRA. hoppas bara inte pojkvännen våldgästar igen. då hinner jag inte ta ner dem. 

Är det daks att komma hem nu

nr jag mötte min granne utanför ochhan fråga om det var dags att komma hem  nu var de inte mer än rätt att gulle smilet kom fra. Jag har haft bästa kvällen på stört länge och de finns inget jag sku.le vilja ha annorlund. elin är nu ehmma hos en model. han var snygg ser ut som elevrådsorfdörande han gick modevisningen jag fick kvällens flesta ragg fast log lätt tillbaka och elin berääta sanningen. vi blev bjudna på cabinuscha för 152kr styck. de kom från ivnte sverige antagligen därför nu skall jag upp om mindre än 90 minuter så god natt- eller morgon för jag har läst fredagensmetro.

allt detta båt tjat denna dag. salin, reinfeldt o saab chefen. SERRI

det är inte bara emelie (http://sensuellt.blogg.se) som får ha kärleksgubbar. hon må ha en sex blogg men min är bra ändå. hon må gilla alla hjärtans dag men jag gör mitt bästa ändå. jag tycker alla hjärtans dag är äcklig överskattad och dålig. fast nu skall jag strax på precis lagoms efterfest på spy bar. om du inte säger det högt må jag berätta att jag aldrig varit på hippa tight förut. men nu fast de e torsdag. men spya som spya.

nu skulle allt kattkvinnan läsa min blogg. hon skulle vara stolt för jag använder Fröding som allusion.

jag var kär sedan länge, idag orkade jag inte vara olyckligt kär något mer. jag bestämde mig. men som alla vet är kärlek ett spel. det är svårt och om man inte följer alla regler är det svårt att vinna stort. jag åkte sedan tillbaka och köpte. jag köpte kärlek för pengar. för mig fanns ej annan att få.
Dom står nu bredvid min sida och får mig glad må ni tro.

stockholms utelivs konversation

Flirtande kille till avståndstagande tjej. De har tidigare diskuterat om lakritstuggummin, killen älskar det, tjejen brukar ha det.
– Äter du lakrits tugummi?
–Jag har pojkvän, jag äter melon!

Liftfallande böjbar hand

http://notanotherrichkid.devote.se/
P3. tror på sin egen kanal. jag är rädd för anabola sterorider gubben, han som har spenderat för mycket tid i solariumet och gymet och för lite att kolla på färgen på hans urin. jag skall nog skriva. fast precis som erika tycker jag inte om ljudet som kommer ut. erika har svarthår.

Månadsprenumeration på halkning

dagen under luvan var bra, den var snabb, långsam och något mitt i mellan. Hur som behövde jag inte oroa mig över att missa min månadsupprepande ritual. Jag har halkat varje månad sedan oktober. 
oktober-halka utanför huset vid brevlådan (svanskotesmärtor)
november-halka på cykeln vid Shellmacken (tumsmärtor och sår på benet)
december-halka på station (lätt hjärnskakning)
januari-halka utanför sporthallen (armsmärtor)
februari-halka på rygg utanför skolan. (ryggkotesmärtor).
Det är en tvätt äkta förbannelse. jag skrattar, det gör ont men ärligt det måste vara något runt min aura. Något som gör att jag skall komma tillbaka ner på jorden. istället för att nypa mig själv för att inse verkligheten. 

rödhåriga flickor har inte lika roligt som blonda. Jag har varit leedsen hela tiden.


.
Ibland kan man få för sig spontana grejer. idag fick jag för mig en sådan. jag blev super spontan och super övertygad. 
jag skulle till frisören. jag fick inte för mig att ha hockyfrilla. inte svarthårig, inte exstencions. 
utan mitt spontana uppdrag gick ut på att bli röd hårig.
röd
röd
röd
eller egentligen inte, jag ville bli ljusbrun med en touch av brons. Frisörskan visste inte. hon blanda och dona. tillslut kom jag hem. nu är jag inte blond längre. jag är röd röd röd.
blodets färg, kärlekens färg, rosens färg, brandbilens färg och den generade färgen. Fast just nu känner jag mest samhörighet med blodets färg. för jag vill fan bara skära av hela huvudet. 

spring bring me cold kisses


.
Om man tittar ut genom fönstret lyser solen, himmelen är blå och jag fick ta ner persiennen för att kunna titta på efter tio. Våren har äntligen kommit och jag välkommnar den med att lyssna på a camp. Jag önskar mig gå i sneakers utan att frysa. Slopa mössa, halsduk och varma jackor. Anamma solglasögon, tunna klänningar och kalla skor. Sitta ute på rasterna, sitta i gräset och se hur sommaren står på vänt. Dricka kalla drycker och smältande glassar. Vår promenader när hyasinten slår ut. Sitta i parken och äta pizzza samtidigt som det fläcktar och köpa folköl till varandra.


Jag skall ha det med någon jag ännu inte mött.

.
Tänk dig att gå med stora jeans. nerhasade för de inte passar annars. svanka med ryggen och det bästa är att sätta händerna bakom ryggen och stabilisera. Samtidigt som man vet att inuti magen som växer för varje dag kommer ditt, ditt alldeles egna barn. ett livs uppdrag. För när jag gick hem från pojken önskade jag innerligen. jag önskade mig vara 36 och vänta mitt alldeles första, egna, önskade kärleksbarn. 

absurd önskan

 en kram. ett avsked. ingen annan levande är värd ett avsked. känslokalla avsked.

djhfjfhjd untill the break of dawn.

.
Idag tänker jag vara bakis. tänker må dåligt, äta dåligt och åstadkomma absolut ingenting. Egentligen tänkte jag titta på the piano, aka bästa filmen. fast det hela slutade med att det var mega maraton på hannah montana. inne på fjärde avsnittet and there is more to come. avsnitten har tillochmed singalong. WOW.

mjölkmustachs uppvärmning.


http://theskullset.com/
.
den vita drycken får gärna lämna vita märken runt mungiporna. den får vara varm tjock, kall eller tunn. mjölk i alla former och färger. eftersmakens bistra avtryck. nu skall jag använda den finaste julklappen av alla eltandborsten. god natt.

nylon sträng och tidningar.


.
det finns en kille. min kille. han sitter. han ligger. bredvid mig och spelar gitarr. han spelar gitarr till musiken vi lyssnar på. 
Helt plötsligt stod han bredvid mig, plötsligt satt han i bilen. Jag gick hem och han tänkte överraska mig hemma hos mig fast jag skulle egentligen inte vara hemma alls. Fast av en slump körde han förbi mig. han tycker jag bra om. en massa bra. <3

dryswin to moon.

kan inte sommaren komma för jag vill bära klänning.

asexuell efter lyssningsalbumet.

DoKerthy. som han själv uttalar det. jordens resterande befolkning och mega fans uttalar dorethy, pete. albumet släpps i mars. kanske de blir forever. 

6530 dagar på a4 ark

.
i don't know what i can save you from. 
tidiga dagar innan jag egentligen vakanat på riktigt. 
Utan att ens försöka säga ett ända ord. Sätts denna låt på av en varm hand. 

18 år. Alla dagar, alla erfarenheter, allt allt allt jag gjort, vem jag är, vad jag tycker och hur jag agerar.
Detta skall jag skriva på papper. Precis vem jag är, igenom tangenttryckningar. En positiv sanningsenlig bild av
hela mitt liv, vad som jag gör och hur jag har blivit den jag är. hobbyisar, skolan, träning, vänner, familj, kärlek, allt i minsta
lilla detalj utan att lämna någon behind. Var skall jag börja, vad skall vara mitt slut.
Mitt liv på a4 ark.

prostitude prefection

.
idag fick jag snozza i två timmar. egentligen hade jag matematik c på schemat men jag ville hellre stanna hemma. Nu i alla fall skall jag gå äcklig, i träningskläder och joggingskor till skolan. precis så där som vi i alla år har pratat att MAN INTE FÅR. jag skall njuta till skolan i vårsolen. den är varm.

there's no suchs thing as accident

.
han svara ja.
så jag antar att vi är ihop nu.

.outstanding but the society took place.

.
det var kanske inte kärlek vid första ögonkastet. det var mer ett namn fångat ur tungan på mig. precis lagom. inte för mycket, inte för lite precis precis lagom helt enkelt. Fast vid närmare åtanke var det kanske inte lagom. det var kanske mer perfektion. den 12 februari bär det i alla fall dit. till modevisningen med min bäste vän.  för att uppleva allt om och om igen. 

vardags missar ingen vågar skratta åt.


.
Vi skrev en tidning. Alla skrev varsin tidning, helt själva. Jag ritade alla bilder till tidningen. Jag skrev alla texter till tidningen. Jag fotograferade och redigerade. Allt helt själv. I tremånader jobbade vi med tidningen. Den blev helt klar i fredags, helt prefekt. En tidning helt, helt själv. 
Den är borta nu. Borta, borta, borta. Den finns inte mer. Servern krascha. Backupp servern krascha. Den finns inte änns svävande i cyber rymden, den är helt helt helt borta.
Det finns ingen tidning längre. 


the perfect image of a zombie bride i never know.

kärlek vid första ögonkastet.


confession of a young unknown girl with wasabi

.
2009 känns som året man blir stor. Jag skall flytta hemifrån, i alla fall ett tag. Inte gå förbi den välkomnande skolreceptionen och helt enkelt lämna allt jag ansåg som tryggt, förtryck, vardag och helvete. 
jag måste lämna mitt flickiga tonårsrum som är heltäckt med idoler alltifrån studio, uffie, magic numbers, m.i.a., nordpolen, radio dept, TTA, tellers, fiest och the cure. Festival foton, collage, minnesmärken, konsert biljetter, festivalarmband, blommor och andra artiklar. 
jag måste även bli stor och lära mig att städa, inte så där en gång i bland utan att jag alltid har städat så jag aldrig behöver städa. jag måste lära mig leva utan mina systrar, mina föräldrar och min hund. I en ny stad där ingen jag känner bor. 
Året 2009 var året jag inte längre bara behövde ta hand om mig själv utan någon andras barn. Året som jag inte hade plats för misstag. Men först skall jag festa, göra misstag och en gång för alla må bakis i veckor. Fast egentligen känns hela 2009 som ett avslut och början på något nytt, främmande, spännande och tid att skapa en ny vardag. 

RSS 2.0