Bridastic

snäck halsband och lycko mejl. fina erbjudanden och avsmakande nyheter. ärligt beteende. och nakna kvinnokroppar...

there can be a happy ending after 40.

där uppe i himmelen

Chloe. detta måste ses.

nu andas jag mjölk och vilar ögonen på Don Vito Corleone.
god natt då.

chloé är ett fint namn. om jag har sex. blir gravid och får en flicka kanske hon får det stämplat i sitt pass.

x

det känna som hon är batttersea.
Fast med allt det bästa skvallret!

a thousen splendid suns


You make the night to pass into the day and You make the day to pass into night, and You bring forth the living from the dead and You bring the forth the dead from the living, and You give sustenance to whom You please without measure.

om jag fick stanna på balkongen i ljuset med min bok och musiken som dunkar i mina öron.
jag önskar alla samma som det du aldrig fick.

two? chockladbollar?


watsons läppar är det vackraste jag vet.
en bakfull dag på jobbet. insåg klockan 10.00 att jag behövde ta mig till toaletten. detta var dock omöjligt fram till efter 18.00 Vilket betydde 8 timmar av stående nästintill blöta byxor. Men de höll sig torra. En mysig dag i butiken. en rotmos/corn/veggi miDdag. helvetesresan fortfarande.
Bästa skype samtalet med familjen idag ever.
intimare detaljer kommer

Utkast: Maj 28, 2010

knappt röda naglar. dinosar jr. och flourtabletter. soya mjölk med clump kaffe och nackspärr.
önskar jag ägde energi till dagens planer. men det har jag inte.

Henne håller jag helight. Inte bara för att hon nu kan köpa ut.

Jag slänger ut mig ett grattis.

Till tjejen jag vill att hela världen skall veta att hon, hon är min vän!
Jag skulle kunna skriva i timmar ang henne. men hon vet. hon vet allt. henne är värd att flyga tillbaka till stockholm för. så alla gratulationer jag önskar och har till liene på hennes tjugo års dag.
oh vad gamalt. Jag är glad att vara tonåring. det betyder att jag kan göra skit och komma undan med det. liene är stor nu.

mlrubbishblajshfjd

Är mitt privatliv över?
Är allas andra privatliv över, vilket gör att min irritation för alla andra bara växer. Det är fan sjukt. Inte änns min musik som jag hållit så heligt i alla dessa år, längre privat?
Måste jag dela med världen att jag lyssnar på dåliga fjortisdängor. Måste jag bry mig? Spelar det någon roll vad som visas på mina favvis artister. Spelar det någon roll vad alla mina "vänner" lyssnar på?
Samtidigt som jag absolut inte det minsta bryr mig över att agnes är med på min topp lista innan miley cyrus. Och inte tänker jag föklara precis varför agnes är med på topplistan. hur mycket bryr jag mig egentligen?
Nej alltså teknologin hinner ifatt vårat privat liv. Precis som i damernas värld jag läste här om dagen, precis som med iphonen. Som ligger med dig i sängen, vibrerar vid text meddelande från f.b. din mejl bloggen o allt annat. Nej vad hände med det lilla privata som bara min dator visste om?
Jo man kanske skulle ta tag i spotify och bara visa mycket värd att visas. typ cool musik. men hur mycket coolare blir jag?

Kära morgon, Vill du vara föralltid?



godmorgon bloggen. en morgon när man vaknar på fösta alarmet. går och får varmaste duschen. går och lagar varm blåbärsoppa, kollar en timme på film och chattar med underbara rebban som langar allt stockholms gossip. Sånna morgonar är underbara. det enda som förstör är att blåbärssoppan var vattnig och smaklös. Men åh vilken morgon. tyvärr är cheerleadingen på level 3 igen. vilket betyder att jag måste träna på torsdag och göra saker jag inte kan. Sucied'et är något jag ännu aldrig provat men det säger jag inte till min tränare....
Egentligen borde jag måla naglarna nu. Men jag lyssnar vidare på norah jones och njuter av morgonen.

melankolik

Megan har sett harry potter filmas in idag. Sjukt!
Jag ligger nu i sängen klockan kvart över elva. så mycket för tidig sömn. Lyssnar på nya magic number epen. eller det är den jag lyssnar på. (prova själv). Den får mig melankolisk. Min mobil är trasig men jag hinner inte försöka få den lagad innan fredag. Så mycket för liv fan. Imorgon jobb och träning, Torsdag jobb och träning. Fredag massa massa massa planer som absolut inte involverar varken jobb eller träning. Söndag heldags träning. Måndag heldags jobb och sen börjar veckan om igen. precis lika dant igen... fast utan ledighet...
So much for the fabulous life of London.
men kompisar var lugna Det är fortfarande alltid fest!

aldrig för många skor?

http://www.allsaints.com/product/?searchtext=&area=&category_id=490&sub_category_id=&sale=0&preorder=0&vintage=0&new=0&Size=&price_id=0&page=1&position=27&all=1&prod_desc_id=5051214650081
dom är så fina. men kostar så mycket pengar. Åh vad svårt. jag har ju faktiskt inga sånna skor!

xIxIxIxIx

jag har just sett snyggaste killen i mitt liv. Om jag hade förmågan skulle jag tapetsera hela min värld med honom!
Juste jag har glömt att berätta om Cimon. Alla vet Cimon från Paradise Hotel. Han har uppenbarligen en bror eller mer en tvilling. Han kommer knappt en gång i veckan. Han är så bra! Han lärde mig ölkubb idag.

truble in the flat. massa massa massa och jag skall börja bo med en äcklig japan

efjp


har aldrig haft en blåtira förut.

snhiefnfka

Alltså var att börja. Jag hade VÄRSTA cheerleading någonsin!! Ah det var två timmar full av svenska svordommar i mitt huvud. Med en blandning av hopp över att jag skulle till Walkabout efteråt. Det var det som gjorde att jag överlevde de timmarna av helvete. Påväg hem från helvetet fick jag på köpet ett blått öga, ett fotavtryck på bröstet och 5 andra blåmärken därav yttligare ett där mitt ben nu har en buckla. Ringde Rebecka överexsalterad över walki. Hon svarar efter tusen signaler och säger att de alla var för fulla efter parken. Parken där vi tidigare på dagen suttit och druckit vin i den 26 graderna. Så inget walki. Snabbt sa jag hej då. Och var vid det lagret så jävla arg att jag knappt kunde prata!!
Då kommer jag hem och får ett snabbt utbrott på min dag inför mina roommates.
Alltså mina roommates. Så jag och Felicia går och handlar mat, sen gör vi en sinnessjukt stor middag till mig Megan, Bre och Felicia som avnjuts på balcongen. Där vi även rökte vattenpipa och snacka skit. BÄSTA!. Vi förde oss sedan vidare till frambalkongen och började spela kort i nattljuset. Vi spelade in till små timmarna och jag tackar tackar tackar att jag har världensbästa oflickiga roomates ever. För utan dom skulle jag fan gått upp i rök igår!!

När stödet är större än nöden.


Bästa vännen. vi skall hata white trash for ever. November. Det är en ohelig månad. Fan jag kanske byter till oktober. SJU VECKOR!!
G OD NATT. tack för bästa kvällen och dagen bythe way nu skall jag  ladda in bilder sen suzza tills solen väcker mig. ish.

so hot im gona vomit?!

Suttit ute i solen sen klockan 9 imorse och antaglingen brännt upp allt jag äger. vi har druckit islatte och lyssnat på svennebanan. Snackat skit och visslat på snygga brittiska pojkar. Och Rich förståss även fast jag hatar honom!

Nu skall jag dricka mer blåbärssoppa. Iskall blåbärssoppa och sen iväg på cheerleading. Cheerleading i korta hotpants och sporttop. Det är utomhus och värmen i Kensington is Brutal!

enemiemeniemolover

vaknade klockan fyra med tusen mardrömmar och kände mig som en levande död.
kul det skall bli att stå i butiken. Friskhet och rösten VAR ÄR NI?


den tatueringen önskar jag satt på min arm. fast i annan färg.

A swedish thing, it's called blueberry soup..

Det är så väldigt bra band som kommer till wayoutwest i sommar.
väldigt väldigt väldigt. Jag önskar därför att jag kunde medela bloggen att mina planer riktas dit den 12-14 agusti. Men jag skall segla på de sju haven då. eller iallafall edsviken. Men Lördagen Kanske Lördagen Jag Hoppas Lördagen. om alla de bästa banden spelar då. Då kommer jag.!.
För fan vad värt det vore att bo i Stockholm och åka på festival. Och komma tillbaka till Stockholm och inte flyga för att resa. Att bo i Stockholm. Åh stockholm i mitt hjärta alltså. Men nej fast det klart jag har ju blåbärsoppa. Jag ÄLSKAR blåbärssoppa!!

jag bär denna frisyr varje dag. Kul!

inte änns med tusen försök kan jag få fram ett ljud

sängliggandes var ordet. På min lediga dag.
jag har tappat rösten och låter som stönande säl. Min hals är 3 ggr bredare än normalt och jag kan inte andas med näsan. Solen lyser utanför mitt fönster men allt jag gjort idag är att koka en kopp te och sen lätt avdomna i sängen efter två minuter. Teet hann inte änns bli varmt.
Rebecka sov hos mig inatt och det var frukost med jobbet, något jag dessvärre inte kunde ta del av. Jag önksar jag hade kraft att gå till apoteket och få medecin men det är mer än avlägsen dröm.
Var är flickrummet när man behöver det?

gravida ungdommar och obehagligt snygga väskor


they bought a cake and it contains some other stuff than cakestuff.


en tio och en halvtimmarslång arbetsdag. take away food i hyde park med rebecka på chatten. för hon svimmade på arbetet idag. läskigt men hon mår bra. pjuh. ensam var jag väll då med alla andra i parken. åkte sen hem och så kom johanna på besök. Att vakna utan att snoza, äta god frukost med solen i ansiktet och ta longboarden till jobbet gjorde det väll till en bra dag. Men jag är så trött. det är bara jobb jobb jobb, ännu mer cheerleading. jag är trött.

SÅ HIMLA BRA VAR DE

om jag kunde beskriva med ord skulle jag. men jag kan inte. ÄLSKLINGS VÄRT VAR DET!

omg.

 


tyvärr inte denna dock. Men fyfan vad värt de var. bästa bästa bästa bästa bästa någonsin

Stockholm I mitt hjartan dansar vi naket I natten

Den ville inte paste mobilen min sa orden I inlagget far du sen

grranath-äpplen o fula brillor

ligger på fel sida med halva kroppen uppbullat ovan på täcket och andra delen glidandes ner. Jag orkar inte änns klicka upp spotify, jag fryser. Jag har skypat med elin och erika i totalt över 2 och en halv timme. Sen har jag chattat obeskrivligt mycket med V. Precis som vanligt då alltså, ah efter att han frågade om dejt blir väll inget som vanligt. Picknick med Totally Swedish o återuppleft kärleken till kubb. Jag skall spela kubb hela sommaren med alla jag känner. Sen cheerleading. Ah. Hur som har mina flatmates prisat mina byxor till skyarna. De är som mjukisbyxor. Fast jeans och baggie. Ah fan de kan jag sova i alla dagar i veckan.
Haha vi hade en roligt konversation för Bre älskade byxorna och frågade om hon fick prova dem. Mitt svara var, eh nja jag bär inte så mycket av trosor på mig. Och hennes svar är eh okej, men får jag prova när du tvättat dom då. Min fråga blir då mycket fundersam vafan skall jag tvätta dem för liksom??? Vilket då blir mitt svar. Jag inser och menade då att jag inte ville ta av mig dom ute på balkongen. Sen hade vi en lååååång konversation ang underbyxor. Inget jag tänkte gå in på dock. Flickorna älskar även min turban som jag slängde upp idag. Sen såklart kom vi in på abrocrome and fitch (fritolkad stavning) och svenska pojkar med byxor. Ah fan. det är det bästa i världen. Nä det bästa är killar i t-shirt!

really darlin? four in the morning.

Rödvins läppar efter vin med mina flatmates och sen till rebecka och stue. vi var på pubb sen på gatan. alla dessa hemliga jazz clubbar. tog bussen och handlade mat klocka halv tolv massa frukt. photoboth är alltid bäst som full. Likväl som att vigheten alltid är vigare som full. då kan man göra allt man vill. idag hade jag photoshoot i the oval. snacka om coolt. och ännu värre Stue jobbar där som maneger. Wicked!
nu ligger jag i sänge som bilderna visa och tittar på breakfast at tiffanys.

imorgon. imorgon jag tror på imrogon

Nu ere Fest!

Min mobil är så otroligt bra alltså. Jag kan se allt jag vill se och massa mer på den. Tittade blandannat på detta
Så himla bra film. ALltså så himla bra år!
jag älskar min rosa mobbe den e bra

Om jag viker tusen fåglar ger det mig lycka


jag lär mig vika fåglar. jag är uppe i en vit, en tryckt och en brun. Jag skall fulla världen med vackra fåglar sen skall de flyga med mig till Sverige i slutet av juli.

okej. alla som vet, vet. alla som inte vet kan jag berätta för. Paulina älskar shopping detta är en passion vi båda delar djupt. Paulinas mamma sa innan hon flög till London att om hon inte shoppade skulle mamman donnera 500 kr. Paulina flög till London med full resväska dum som hon är. För alla vill shoppa i London. Det är bara moraliskt rätt. Men med hennes antishopping attityd blev min shoppingattityd bara mer pro. Jag shoppade nog åt pau. Haha!
Men vi åt suchi, pizza, hummous, morötter, vegetariskt, mackor och Pret. Kärleken för pret i paulinas ögon är nog större än något annat på denna jord. Haha.Det är så roligt. Hon avslutade vistelsen med orden Bästa med London var Pret, Brick laine och du Hanna.
Hon delade även min kärlek till min balkong. Det uppskattade jag. Min balkong är så himla bra. Och nu skulle jag ju kunna dra lördagsevent men det stannar mellan mig och pau. Snacka om äventyr, nästan nakan killar och tinitus. Ah det förklara bäst tror jag. Det var så himla bra när Pau var här. Tur att hon kommer tillbaka. Pjuh!

hjärnblindhet



egentligen vill jag skriva om allt ingen annan förstår. men det vill inte skickats ut ur cyberrymden. det vill inte lämna mina tankar och förvandlas till knapp tryck. jag vill skriva om hur första gången var, hur kärleken varade föralltid, hur dofterna från dig försvinner. jag finner inte din röst i huvudet längre. och sakta och klyshigt förstör det mig inombords. filmerna med dig får mig att inte trycka på play. fotona på dig får mig att fyllas med hopp. Jag förstår inte. Hoppet är det sista som lämnar människan. men jag förstår inte. med alla denna logik värden är fylld med varför skall den inte inne fatta dig. varför inte oss.
om tårar skulle förändra skulle de falla föralltid. om goda gärningar skulle förändra skulle världsfred ligga som mitt mål. om lögner skulle få dig tillbaka skulle jag ljuga tungan blå. många dagar, flera nätter och många tårar, goda gärningar och lögner. men vad har det lett till. Mer saknad?
nej det värsta människan kan drabbas av. Glömska.

kiss and lie?

Jag vill lära mig vika pappersfåglar de lär kunna youtubas.

baka kladdkaksvänlig smet i micro med vanlijglass
vi har pratat tonårskärlek. Jag är kär i tonårskärlek.

jag menar vem blir inte?

måla åh men symaskin skall jag köpa på söndag.

innan middag bestod min magen endast av detta. hihi

Om jag skulle förklara skulle ni alla tro jag var nykär. Egentligen skulle kanske detta kunna beskrivas som nykärhet. Allt vi har ihop är bäst. Alltihoppa, skratten, tårarna, kommentarerna, agerandena, känslor och uttryck. Men helt utan någonsom hellst sexuell attracktion eller beröring. Fast de klart alla vet ju att sex ändå inte är min grej. Aja hur som det är kompis vänskap jag pratar om. ingen speciell heller. En tjej jag mötte som inte alls visade sig vara den jag trodde hon var. det är bra. för hon är bäst o tillsammans är vi bättre. och jag menar alla kan väll vara bäst eller är det fortfarande bara jag som itne fattat att man inte kan ha två bästa kompisar?
Jag har iallafall två bästa kompisar. och en yttligare en i London. Små fnissandes beskriver hon hur han klädde av mig med blicken och jag var chockad över hans långa snopp som låg mellan byxbenet. Jag säger något spydigt och svarar med en historia om henne själv i tredje person. hur samtalsämne hoppas och hon kollar att hon hänger med genom att ge topics på allt jag pratar om. hur vi tillsammans sjunger på radion pratar idol deltagare och dricker vin. Nä men du. Nog om detta alltså jag menar bruden drar ju snart. Hur som har jag lärt mig flörta eller egentligen jobbar jag på det. Jag hittade igår mannen jag skall gifta mig med. Dock hade han konstig röst. men jag menar jag har dejtat bögar före eller hur var det? Sen idag kom paradise hotel cimons brorsa. fortfarande oklart om han har en  brosa men denna kom in och flörta galet och jag tilllbaka. I allmenhet är det kanon att jobba i butik för du lär dig så mycket. Ta hand om gamla unga och mellan kärringar/män. Samt allt annat och mittemellan. Nu fick jag inte min broccoli ikväll fan. men men. jag menar han fick sin ärtsoppa tillslut eller hur?

Paulina har varit här i sju dagar. det har varit NAJS! host host. FAB
GIVE ME A KISS AND ILL TELL U A LIE!

Att köpa outfit eller bekväma skor


Min väska är så himla vacker. Den är så himla bra. Sa jag vacker? åh så bra. Den är värd mitt liv. Den är värd att tappa min bankomatkort för. för fan de e sanningen. ÅH o mina skor, och väskan och sjalen och ringen. min arbetsdag har varit fab och vi stod o mingla med ambasad arbetare med ämmnet brittisk poltik. o fan impad blev jag av min egenkunskap ja jävlar. Åh rebban o jag skrattade oss till tårar av dåligandedräckt. imrgon jobbar jag själv med martin. ett skämt. Men pau o jag är bra. jävligt bra. London Livet bör alla vara avundsjuk på nu. För jag är fan avundsjuk på mig skälv. O väskan så klart!

ah!

Im a cricket cheerleader!
YAiiihhh!
du anar inte. jag blir så glad. omg

Fit*igt Bitter Bitter Fit*a


för alla er i sverige. och kärleken till lägenheten. Tyvärr kommer jag gråta mig till sömns ikväll.
Fick idag ta del av informationen ang min två månaders sommar-semester. Tårarna rinner när mina öron får höra att jag numera har tre veckor semester. Från två månader till tre veckor! Vad hände med Berlin? Gotland? Seglingen? Way out West? Intensivkursen på trafikskolan? Mina systrars konfimation? Vad hände med min Svenska Sommar???

Den Londonianska Lägenheten.


Klicka på bilden och den blir STOR!

blåseri i underbyxorna.


När man inser hur ögat inte kan nå fram till horisonten och vägen dit känns som förevigad. Det är vackert.
Tyvärr står jag inte inför den fina ögonblinket. nej jag ser precis hur långt jag skall gå. Vet att därframme skall jag ta höger och ta 20 steg till. Men vägen dit känns förblindande avlägset. Jag ser mig själv gå fram till butiken, gå in, hämta qunioa, feta ost och grönskaker. betala. Vänta på att dörrarna öppnas och gå ut. Ta mina 20 steg för att sedan se mitt hem. Men åh. Vad det känns långt. Jag väljer att sitta lutandes mot det varma elementet och lyssna på makthavaren. Det gör jag. Men ibland får man inte som man vill. För imorgon måste jag äta både frukost och lunch. Det är en stor dag imorgon. Framförallt första dagen på resten av mitt liv men även första dagen på mitt nya jobb.

Min älskade pappi fyller år idag. han är sjuk och fick en telefon kram med sång. Tänk på teknologin

För att de 30 sekunderna till mataffären känns alldeles för långt bort.

Okej kompisar. nu finns de ett dussintal bilder på lägenheten skall bara ladda in dom i datorn så är de snart uppe här. Men nu är jag hungrig men jag har ingen mat hemma. lite lätt antiklimax. Det kommer då även bilder ifrån gårkvällen. Det var en toppen dag. Idag också men det var så kallt  i south ken att jag trodde jag skulle förfrysa. Jag och Rebban pratade täckbyxor och mössa. Nu har jag städat. så min del av rummet är fab. dock inte felicias. haha. nu väntar jag på min tur i tvättmaskinen och hetsar vidare efter mat.

tysnad från häromdagen

"We are soul-mates that weren't meant to end up together. If we had started at the very beginning, we might have been together for a lifetime"
x

jag kan skilja på alltihoppa. och väntar med spänning på fortsättningen.

singing in the rain and a lonley flat.

regnet öser ner. bokstavligt talat öser ner. alla underground linjer kronglar och klockan tre skall jag vara i covent garden. jag hoppas på massa stunting inge tumbling inga hopp och mera stunting. Tänkte investera i ett par stövlar först. gröna hade jag tänkt. vädret till ära. Ikväll är det fest i lägenheten. Men först frukost.

 


i

Nu gör hon de igen. erika här har du din uppdate o imorgon loVAR JAG att fota the flat.
"23.59 (26 going 25)
Efter jobbet gick jag med Hanna i ena armen och Peter i andra genom Hyde Park till Yo Sushi! för att äta middag. Det blev ett antal tallrikar (från racer rullbandet) och så skålade vi med vitt vin.
Det är så kul att umgås med Hanna och Peter samtidigt. Vi byter samtalsämnen i farten, diskuterar relationer och killar på en helt ny nivå och ha det så så så trevligt och mysigt. Alla tre är trötta, lättpåverkade och glada. En ultimat trio.
Hanna och jag gick i mörkret hem till mig med mätta magar för att vända upp och ner på min garderob. Det lyckades vi med. Rejält. Försökte hitta outfit till vår utgång imorgon på "Notting Hill Art Club". Det ska bli kul kul."

okej hej då

Skönt att när jag inte orkar berätta gör denna tjejen detta- HOn är allt bra!
"inventeringen gick super snabbt. Den har aldrig gått så bra och fort någonsin, men det här var ju ändå min tredje inventering på Totally Swedish - Skönt, never again!
Jag kom iväg till Hanna så att jag var där vid typ fem över åtta. Hur bra som helst. Då köpte vi Tesco sushi och majschips och satte oss i Hannas nya lägenhet och skålade med vin och myspeppade för vart kvällen skulle ta oss. På med lite smink, klackar och ett småberusat fnitter och så tog sig jag och Hanna till Notting Hill Art Club. Stället var fab. Asså, hur häftigt som helt, folken där var dock inte det. Så vi drog till den hemliga jazzklubben i Soho, drack Gin Tonic, berättade historien för varandra ingen annan någonsin hört, skrattade med manliga Audrey Hepburn i baren och lyssnade på jazz. Vi har båda kommit fram till att det är så underbart att vi kan umgås i ur och skur. I alla olika sammanhang och humör. Flickan är mega! Så mega att jag kommer saknar sönder mig efter henne när jag flyttar. Men det är ingenting Hanna eller jag ens vill prata om. Fy bubblan.

Idag är planen Richmond med Hanna. Det är loppis med hennes Cheerleader Team som gäller. Sedan blir det Notting Hill igen, för att skåla med Peter för hans 25 fyllda och sen tror jag att jag och Hanns åker till Westfield och går på bio. Jag älskar helger!"
http://asocialdisease.blogspot.com/

en ostämd gitarr

ibland önskar jag att få vara ensam. därför är jag ute näst mest hela tiden.
erika gjorde en pinsam grej. därför har man bästa vänner som först kan få det att bli bättre. men sen ringde jag ett samtal och fick henne att må sämre. Thats what friends are for. inte sant?
Sen lämnade vi lappen till australiernarna. den är rolig. och finns på bild.

.Skåne Maj, 2007.




det var djuriskt. även stor glädje av hur erika redigerat alla bilder hon tagit.

downtownjusttaningit


im cool because i can speak european.
jag har blivit uppfixad på en dejt. han heter harry och jobbar på harrods tror jag. natalie har bestämt att hon och jag skall gå och shoppa där för han kommer ge oss 30%. Han är snygg antagligen har fula byxor. Det har alla britter.

RSS 2.0