s

jag försökte ladda upp en bild på  min fönsterbräda i lägenheten. det fick inte för jag har inge minne kvar på datorn. Jag var i förorten och såg mitt "nya" rum. där finns det en säng, en klädstång och fyra tavlor min mamma har målat. Det är allt. Jag är uppenbarligen stor nu med egen lägenhet och behöver därför inget rum hos min familj. Jag undrar om jag kommer sova där. Det var söndagmiddag och jag hämtade en massa böcker som var nerpackade. jag älskar mina böcker, jag älskar david niccols trilogin, seductive ways of mr selfriges, a pice of cake, jane austin och the reader. dom är mina favvisar. Men vad jag älskar mest av allt var tiden då jag åkte tunnelbana till jobbet. Då jag tog tunnelbanan till hammersmith för att handla en latte på starbucks, sätta mig på hammersmith and city line till egdware road och läsa.
jag saknar london. mer och mer. tänkte nog boka för nästa månad.

det var fina arton månader. händelsefulla fina.
Jag skall nog göra ett album med bilder. typ denna efter en vanlig söndag på bricklane med alla snygga pojkar.
jag har fått en stalker, och nej inte från speedflirt detta är en riktigt en. Det är ganska jobbigt.

söndagz

söndagar är dagen jag kollar alla andras bloggar.
jag facebook stalkar alla jag känner.
läser alla tidningar utan och innan.
kollar igenom min skräppost på mejlen.

söndagar är dagen jag gör allt sånt onödigt som inte har ett skit med mig att göra.


jag har även fixat färdigt o svarat på all speedflirt. haha. 55 flörtar. Så många får fan inte pamela andersson i baywatch

its like owel love

rosorna visnar och tallrikarna är diskade. golvet skall damsugas och sen får jag tacka god natt. att fredagar har blivit min nya dygnings rutin. Att vara vaken över 24 timmar varje fredag, vad är de till av vana.
men jag har försökt att få ta del av den vanliga lördags rutinen på Berns. Men fredagarna spårar alltid, fylls alltid och utvecklas alltid till det bättre. woop woop.
och däremllan har de hänt en massa knäppa saker...

RSS 2.0