sputnikkkkkhhhhs

även om världen ses grå ur mina ögon. får disney chanels original movies mig att se lite färggladare.

a call for help when no one is listening.

the universe is brought back from the brink of destruction.


eller det är det nog inte, tyvärr. idag sa min kropp emot det mitt huvud varje dag intalar sig. en tidig uppgång och fruktsallad. men när jag stängt dörren och gick ner för trappan sa min kropp nej! jag svimmade av och föll ner för trappan, oavsett tid vaknade jag till av en av mina lägenhets bor som gav mig sockervatten. jag vaknade till och insåg att jag svimmat. åkte till jobbet med blurrig syn och illamående. jag gick av på fel station och kom till jobbet en timme sen, anneth dagmar och martin sa alla GÅ HEM! det kallas gå in i väggen, men jag ramla för trappan. nu har jag varit hemma idag och läst, sovit och ätit soppa. jag försöker komma i form igen, tillbaka till verkligeheten. jag gör mitt bästa...

kelKE


jag fick vara min egen midsommar dröm. jag bar även blommor i håret. jag blev kallad de swedish god. det förtjänade jag på det svenska nyåret. haha. idag gick jag spontant på festival själv efter jobbet, helt ensam. spontanare får jag nog leta efter. som tur var hittade jag carro och robin. jag fann även efterklang och grizzle bear. och såg även trummisen i efterklang som förövrigt är ett av mina favvis band, trummisens käraste ägodel. Och jag önskar jag kunde berätta något coolt om hur jag hoockade med honom, men som alla mina kära vänner vet är flörtandet inte min starkaste sida. men om man kissar utomhus får man ta smällen av en obehaglig stalker som inte vågar hålla kvar ögonen när flörtandet började.
xx
carro och robin får mitt london liv att blomstra vafan åker dom hem för?

oh jag skall se första side bilden imorgon med mitt kaffe

jag låter capello ha sista ordet.
...

gla midsommar på er.



sakta men säkert, som ett rullande kugghjul som vägrar stanna. och inte förens det är försent finns det någon återvändo. eller 13 dagar är mitt stopp. iväg på planet sen stopp. jag orkar inte göra det jag vill längre. jag har sagt nej till min dejt, sakt nej till midsommar festerna, sagt nej till fotboll och ännu mer nej till pubben. jag säger alltså nej till alla de sakerna jag mest av allt vill göra just nu. jag orkar nämligen inte längre.

124 sidor av antonias fashionblogg.


saknaden av bitterhet över helgen har jag inte kännt ännu



fotbollen har tagit över mitt liv. jag går när jag inte orkar, jag flyger till pubben ensam, jag springer från mitt arbete, jag läser sporttidningar, jag köper sporttidningar och googlar fotboll mest hela tiden. NÄR BLEV JAG EN FOTBOLLSNÖRD?? egentligen är det en killes fel, han fick mig in till fotbollsspel, sen vart det mer mer mer mer och nu lever jag för mitt fotbollsspel, och somehow ended up loving FOTBOLL. haha. jävla skit.

kslksmd

MIN DRÖM KLÄNNING
eftersom mitt liv är så tråkigt just nu, funderar jag på att ge mig själv den. 2500 svenska riksdaler. Den är ju så fantastisk. fantastiskt fantastiskt fantastisk.
den är ju det vackraste jag skådat. Den vill jag ha på min brors bröllop. när det nu blir

kPskt

tittar på the breakfast club för fjärde gången denna veckan. den och where the wild things are är mitt liv.

x


Eva ville betala en resa till gotlnad fram och tillbaka i helgen. jag kan inte för kan inte ta ledigt från mitt arbete. hur bittert känns inte det. jävla skit. jag har en dejt på lördag. men har inte bestämt om jag skall gå. egentligen är det midsommar och så.

Om jag hade tid skulle jag sakna dig också!

Torsdag: jobbet 9 till 6 sen direkt till covent garden för att se lion king.
Fredag: jobbet 9 till 2, för att sedan cheerleada 2.30 till 8, sen pubben och matchen.
Lördag: Cheerleading 8 till 4 för att sedan gå på middag och utgång med aupair brudarna, 7-5 på morgonen.
Söndag: Cheerleadingen vid 8 till 3 för blackberry sen 3-5 träning.
Nu är jag trött men börjar 9 imorgon. och skall sen äta middag med tereza. Juste så om jag hade tid då DÅ skulle jag sakna er alla.
Har idag åstakommit mitt livsstörsta misstag. Lördag o Söndag cheerleadade jag för Blackberry. Där var även massa andra olika performans bland annat street dansare. jag är svag för sånna. Där var en kille vid namn JD eller det var de han kallade sig själv. han var så där fantastiskt snygg, underbart charmig och sinnessjukt bra dansare. Han var absolut den värsdaste kille jag sett. Även fast jag kollade i smyg trodde jag aldrig en så snygg kille någonsin skulle ragga på mig. Det händer bara inte. Och även om de skulle ske händer det inte i rosa läppstift, vit ögonskugga, röd polotröja och fotbollsstrumpor. Men vet ni var kära vänner det omöjliga inträffade. Precis innan han skulle gå för dagen, bad han om mitt nummer för han ville ses igen. Jag gav mitt nummer och han sprang iväg. På molnen gick jag och hämtade mina saker och sätter mig på tunnelbanan när det går uppför mig. F*tta F*tta F*tta. JAG GAV FEL TELEFON NUMMER!!! ahh.
så om inte blackberry lägger upp bilderna är jd bara ett minneblott. Men i mitt minne finns han. Fy fan.
jag blir så leedsen för han var den vackraste mannen min charm har fångat!!

kollektivet. är det vackraste jag upplevt!


jag vill ha en segelbåt med spets segel. som jag kan segla morgon och natt med och aldrig oroa mig över vart morgondagen tar mig. jag skall vara upptagen av frihet varje dag. i veckor och månader, bara låta spetsen ta mig vart den vill. för jag är trött på att stå på egna ben, trött på att gått mot strömmen och följt mina egna drömmar.

ibland önskar jag mig var en i mängden. då förblir ensamhet en tankeblott...

,

jag fick en kille att bli kär i mig så han slutade bli kär i en annan. Det var värt!
<3

365 since



lift you up, thats all you need.
allt jag behöver är allt jag saknar. för ett liv på distans kan ibland vara så oändlight ensamt.

<3



Hela mitt rum var fyllt med denna filur. Han var tapetserad på väggarna, fans på kläderna jag bar, på böckerna jag läste, filmerna jag såg, sångerna jag lyssnade på, bilderna mina dator hade, gossedjuren jag sov med, glasen jag drack ur, besticken jag åt av, han fanns överallt. Nalle Puh var min bästa vän, det är han fortfarande. Han var saken jag lade i kistan, Han var presenten jag fick av skolan, Han var på de 10 sockorna jag fick. Han var mest överallt! Jag älskar verkligen min pooh bear.
Han är världens bästaste bästa det någonsin varit och kommer va.
"I used to believe in forever . . . but forever was too good to be true."
"If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day, so I never have to live without you."
"It's so much more friendly with two."
"My spelling is Wobbly. It's good spelling but it Wobbles, and the letters get in the wrong places."
"Owl hasn't exactly got Brain, but he Knows Things."
"To the uneducated, an A is just three sticks."
"Those who are clever, who have a Brain, never understand anything."
"You can't help respecting anybody who can spell TUESDAY, even if he doesn't spell it right; but spelling isn't everything. There are days when spelling Tuesday simply doesn't count."
Om allas kärlek var min skulle alla kärlek var din nalle puh

å


ingen överdrift, inget påghitt, bara ren jä*la f*ttig fakta.

och där försvann mitt liv.

kärlek till vikta pappers fåglar och allt annat i mitten

Jag blir kär. Varje gång jag ser på disney channel original movies. Jag får fjärilar i magen, allt
speciellt Sterling Knight. åh han är så bra. jag vill vara med honom mest hela tiden.
men rebecka eller först o främst liene. åh min älskade liene hon får min värld att blomstra. precis som erika och elin. men liene hon är fab och i sommar kslal vi bo hos mig och bara vara bäst. för de gör vi tillsammans!
juste rebban. alltså haha, hon är bästa tjejen. med bästa skvallret. hon äär fan FAB till och med faboulouse!

Utkast: Juni 6, 2010


I'll never were a diamond ring, never run like all the other girls screaming. I guess I'll never be an ordinary person. Either way my love for you will grow. Even though you might be far away, longer than airplanes can fly, then cars can drive but in my mind thire is no space between us.
I'll always think of you as someone i Love. Det säger min nils-20lapp med silver pennan.

xoxox

jag sitter i mina sparkley spankies. dom glittrar en massa och alla i affären tittade på mig. klädde av mig naken med blicken och trodde något om mig, haha som Bre sa. Jag tittar på starstruck disney channels nya orginial movie. Aja nu dogen. Hon packar o jag chillar i soffan. jag instämmer med mitt feberuari horoskop from glamoure. kiss and tell!

vi inte bara sjöng vi levde dem också!

11/06-2009 Sjöng vi om studentens lyckliga dagar!
DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT!

Varför leva i nutiden när man kan leva i dåtiden?

jag saknar min mage i erat sammanhang. PG


idag läste jag pg boken. höll den nära mig i tre tysta minuter och njöt.
jag tackar även världen för vännerna jag har.
Minglade även galet på jobbet. jag älskar jobbet. har därför inga planer på att lämna nyckeln och gå, haha. Åh jag älskar att Ak varit på en konsert och hennes andra är på upcoming. snow patrol.
Sen kom jag hem och inser mitt öde. Felicia skall åka på torsdag, Bre, Tal och Megan åker imorgon. Vilket betyder jag den nya japanen och fransysskan. Ingen kan engelska. Även Erika, mirre och Pau är  alla nu framme i berlin. Åh vad alla reser. jag får mest ta bort damm och räkna pengar från golvet. kul liv.

det är så synd om dig för du har pojkvän. Men hun det löser sig.

när någon frågar om jag har pojkvän och svaret är nej och frågeställaren är i ett förhållande framkallas alltid ett sympatiskt svar som "men det kommer hjärtat". Alltid måste en dålig ursäkt påhittas av anledningen till civilstatus:singel. Varför måste ett Åh men de löser sig komma från frågeställaren. En sympati kram, sympati kommentar eller bara en blick. Aldrig skulle jag sympati krama någon med pojkvän/flickvän och säga älskling det löser sig! Känslan av att behöva bortförklara sig inom kärleken är absurd!
Men, jag har en pojk-vän nu. han heter hobo, är uteliggare och alltid bär en röd hood. han bor i min mobil och jag måste fixa mat, husrum och ge honom kärlek. han är som nutidens tamagoschi. för förr behövde man ha leksaker, nu behöver man män. Så nästa gång en "civilstånd-upptagen" frågar skall jag fane mig berätta om hur hobo och jag lever lyckliga i alla våra batteri fyllda dagar!

RSS 2.0