Den neon rosa boken har kommit. TonårsParlören.




Vi började bälga glajdare och fotbollssaft blev guzzig. När hojtaroljan kom med viggo var värman slut. Pirr kom, hon var mustig, och hade silvergrogg. Vi drog till karonka och tog en hurvel blanda med adam och brazza. De blev kaka nu med nödraket var Zombiedyng. Han var sviskon såg en rymdsemla. Blev dålig i kaggen och däckade. Morgonen dagen efter var full av ågren. På lucköppningen var visst alla propp. grym swing igår.

Det finns ett lexikon i den rosa boken man har fått från statens folkhälsoinstitut. resultatet är ovan och längst ner en översättning. jag var som uppslukad i de 126 sidorna och har förstått en massa och blivit otroligt mycket klokare. Om hur unga har sex. hur de dricker, vad man skall göra som förälder, straff, kontroll, var de får drickan ifrån, var alkoholen kommer ifrån. Det var en rolig bok. den neon rosa boken som visar den "kalla" faktan. Eller är den varm och grön kanske?

vi började dricka, shotdrink och öl blev full och fnittrig. när hembränt kom med ciggaretterna var förfesten slut. En tjej man har chans på kom, hon var full och hade sprit. Vi drog till festen och tog en klunk starksprit blanda med LCD och hade sex. Det blev efterfest nu med folköl, var jätte full. Han var full på likör såg en snygg tjej. Blev dålig i magen och jättefull kunde inte gå. Morgonen dagen efter var full av bakfylleångest. När vi träffades dagen efter för att prata om vad som hänt kvällen innan, var visst alla fulla. grym fest igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0